DJ Fresh na říjnové Break4Beats

DJ Fresh na říjnové Break4Beats

06. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Fresh je zpátky. S novým arzenálem v podobě alba Kryptonite se řítí jako ledoborec skrze zamrzlé vody drum‘n’bassu a opět přináší něco nového, něco fresh. Mně ale věřit nemusíte, poslechněme si názor povolanějších jmen!
Eddy Temple Morris, DJ z rádia XFM London, řadí novou Freshovu desku velmi vysoko: „Timeless od Goldieho, Reprazent od Roniho Size, Hold Your Colour od Pendulum a teď Kryptonite od DJ Freshe,“ uvádí Eddy výčet nejvlivnějších alb.



Jeho názor sdílí i drumandbassový císař Andy C (který mimochodem sám navštíví Flédu v prosinci): „Je to album mnoha stylů se zajímavým zvratem…,“ a Andy C pokračuje, „Fresh opět předvedl, proč je jedním z nejtalentovanějších a nejrozmanitějších producentů elektronické hudby.“ Zane Lowe z BBC Radio 1 už jen lakonicky dodává: „Freshovi se to opět podařilo.“

Není samozřejmě žádného úspěšného alba bez úspěšných skladeb. A třebaže Kryptonite funguje nejlépe jako celek, jednotlivé tracky se ve světě rozhodně neztratí a dokáží se o sebe postarat. Tak třeba Gold Dust se udržel v horní třicítce britské oficiální hitparády BBC TOP 40 po celé čtyři týdny. Podobný osud věští dubstepový DJ Hatcha i tracku Fight: „Je to masivní, globální ničitel parketů. Ať už v Americe, Austrálii nebo Japonsku, Fight to vždycky zabíjí!“

Drumandbassovou superstar Freshe podpoří ostřílení DJs Sayko, Blulajta a Rippa. Jako nováček se představí Philee. Breakmatch stage bude udržovat v chodu Ear Drum Kru Sound system, Yak, Kotlyk a Marcco. Otěže projektoru se jako obvykle chopí Pasqil.

www.fleda.cz

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 22. 10. 2010
Vstup: 200/250
Vystupují:
DJ Fresh live (Uk), Sayko, Blulajta, Philee // Breakmatch stage: Ear drum kru soundsystem (Sk), Yak, Kotlyk, Marcco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika