10 důvodů proč jít na Decadance

10 důvodů proč jít na Decadance

10. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek se uskuteční další pokračování oblíbené párty Decadance s podtitulem Black&White. Tato edice se pro tentokrát oblékne do houseového kabátu černo-bílé barvy. Zde vám přinášíme deset důvodů, proč si nenechat tuto akci ujít.
1. Legendární britské duo FREEMASONS bude vystupovat poprvé v historii před českým publikem. Všude ve světě nenechávají chladnými žádné z party people a doufáme, že i v případě Decadance nenechají nikoho v klidu. Milovníci happy house hudby a vokálů by si měli přijít opravdu na své.

2. Francouzský DJ a producent Norman Doray je dnes také světoznámým house djem a autorem mnoha známých hitů. Je ex členem známého tria Freshmakers. Bude určitě tím správným, kdo připraví dokonalou atmosféru v SaSaZu.

sasazu

3. Po několika tranceových edicích chceme tentokrát uspokojit fanoušky house music, a tomu odpovídá kompletní line up. Českou špičku zastoupí matador Chris Sadler.

4. Decadance vždy žije a je na co koukat. I tentokrát se můžete těšit na sexy performance a zajímavé efekty, které se budou odehrávat před vašima očima. K tomu již neodmyslitelně patří vyhlášené kostýmy od Romana Šolce, ti nejlepší tanečníci a live projekce po celou noc. To všechno by vám nemělo dovolit zavírat oči, aby vám něco neuniklo.

sasazu

5.
Téma Black&White slibuje zajímavou podívanou v podobě stage, kostýmů, projekcí a doufáme že i díky návštěvníkům akce, kteří pravidelně věnují velkou pozornost tématickým kostýmům a líčení.

6.
Celá stage bude tentokrát perličkou této edice, dbali jsme na dodržení černobílého konceptu, na techničnost, množství efektů a světel (viz vizualizace). Bude zde použito velké množství LED technologií a pódiových přístaveb.

sasazu

7. Decadance je již delší dobu proslulá jako jedna z mála akcí v SaSaZu svým brilantním sound systémem. Můžeme slíbit, že nejinak tomu bude i tento pátek.

8.
Majitelé Diamond VIP vstupenek se mohou těšit na pocit výjimečnosti. Bude pro ně vedle neomezené konzumace na baru vyhrazena jedna VIP tribuna nad parketem, Imperiál Lounge, rezervace míst na sezení, samostatný vchod, uvedení hosteskou na místo,obsluha u stolů apod. Vstupenky lze objednávat nebo rezervovat na čísle 777235129.

sasazu

9.
SaSaZu je unikátní prostor a k Decadance se naprosto hodí. Disponuje nejmodernější světelnou i zvukovou technikou a je v současnosti největším a nejmodernějším multifunkčním prostorem v tomto regionu. Svým návštěvníkům jako samozřejmost nabízí naprostý komfort.

10. Věřte, že uděláme společně se všemi vystupujícími maximum, abyste opět Decadance hodnotili jako podařenou akci této sezóny.

Více informací na www.decadance.cz a www.facebook.com/decadanceparty

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE BLACK & WHITE

Pátek 15. 10. 2010
Vstup: předprodej od 390,-
Vystupují:
Freemasons, Norman Doray, Chris Sadler, Paco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika