The Bells chystáme tak, jak kdyby byla poslední

The Bells chystáme tak, jak kdyby byla poslední

12. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
U Apokalypsy stojí od jejího zrodu, člověk vyhraněné image a kontroverzních názorů. Techno harcovník Jerry v rozhovoru odkrývá svůj pohled na hraní z počítačů, prozrazuje prodejnost svých desek a poradí i těm, kteří chtějí zakusit kariéru dje.
Ahoj Jerry, co je u tebe novýho?
Čáu, no to je mi ale otázka .

Tak jinak, máš přehled, kolik se prodalo tvých desek?

Uf, nebudeš tomu věřit, ale není to tak dávno, co jsem se na tohle téma bavil s kamarádem. Ta první deska Deeper Love byla hodně komerčně posazená a měla úspěch. Prodalo se jí nejvíc hlavně na decksrecords.de, kde se během krátké doby vyprodala. Poslední můj počin Brnara vyšel v Anglii a ten, světe div se, hráli a možná ještě hrají zahraniční DJs. Této desky bylo k dostání jen kolem sedmi set kusů, v prodejích sice také už není, ale když jsem se bavil třeba s DJem D.A.V.E. the Drummer, říkal, že ji má v playlistu docela zajímavá snůška jmen. Ale obraťme list, já nejsem producent, já jsem hlavně DJ.

A zůstáváš stále věrný vinylům? Používáš i CD? A jak tě oslovily současné technologie?
Nojo, technologie mám doma. Z CD samozřejmě částečně hraju taky, ale jen do doby, než mi dorazí objednaný vinyl, což bývá tak asi po týdnu. Na akcích stále vítězí ta černá placka, ze které jde nejlepší zvuk. O tom je pojem DJing. Jinak ať tomu ti zemědělci říkaj třeba jízda traktorem Zetorem.

jerry

V poslední době se hodně skloňuje brněnský klub Perpetuum a jeho budoucnost. Jaký je tvůj pohled na věc?

No to je jednoduchý! Jak říká jeden z majitelů klubu, je to tady ve smyčce. Dobrý ne?! Teď přes prázdniny tam nehraju, od září asi dvakrát do měsíce, doufám že to bude zase jízda. Chystám na ty čtvrtky dlouhé sety jako kdysi - minimálně čtyřhodinovky. Doufám, že mě v mé noci podpoří pořadatelská partička a nebudou na to házet Kaky jako doposud:). Promiňte, pánové, někdo to říct musí: Perpetuum je klub, ne kavárna nebo zahrádka. Takže: “Halooo, je někdo doma?!”

Jsi starý ostřílený vlk. Co bys poradil někomu, kdo se chce prosadit v taneční hudbě?

Tak to je myslím taky jasný. Nebýt uplnej analfabet a hlavně mít management na výbornou. Vem si Pavla Tesaře, kterej stál za DJkou Luccou. Kdysi, když ho to bavilo, byl na české poměry výbornej.

Co považuješ ty sám za svůj největší úspěch?

To že je mi šestatřicet a pořád mě to žene dál. Hudbu miluju jako v patnácti. Děkuju, že jste mi ji nechali (no a i kdyby ne, já bych vám ji nedal, pouze předal). Jinak vsunu malou reklamu, to se dnes dělá: Každou neděli v devět večer na rádiu Kiss Hády vysílám s bráchou Hi-Fi live, přeju hezkou zábavu.

A co bys označil za svoji nejvetší prohru?
To nevím. Ještě, doufám, neumírám.

Teď k Apokalypse, na koho se ty sám nejvíc těšíš?

Jednoznačně Advent & Industrialyzer live. To je muzika mému srdci nejbližší!

A o ty, hodláš lidi něčím překvapit?
Překvapení? Jasně! To já mám rád.

Jak se vlastně chystá Apokalypsa, po 11ti letech? Je to rutina?
Je to právě stále těžší a těžší. Ale musím říct, že do toho dílu dáváme mnoho úsílí, nejvíce. Zkrátka, jak kdyby The Bells byl poslední díl Apokalypsy....

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA THE BELLS

Pátek 19. 11. 2010
Vstup: 399,- do 30.6., od 1.7. 499,- / VIP 999,-
Vystupují:
Jeff Mills, Steve Rachmad, Cristian Varela, Viper XXL, The Advent live & Industrialyzer live, DJ Murphy, Spiriakos & Steen, Pascal Kleiman, VJ Kyle Lyons, Fernanda Martins, Misa Salacova
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
johny
17. 10. 2010 | 13:12:40
+0 | -0
jerry je maser:)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika