Guy Gerber vystoupí na Flow již v sobotu

Guy Gerber vystoupí na Flow již v sobotu

19. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Říjnové Flow a další hvězda - pozvání přijal Guy Gerber! Gerber je na hudební scéně skutečný pojem a dobře zavedená značka podobného formátu jako Paul Kalkbrenner. Za svoji kariéru úspěšně vyzkoušel mnoho hudebních poloh – od elektro rocku přes undergroundovou taneční hudbu až po spolupráci s major labely.
Jedno je jasné: vše mu šlo výtečně, což potvrzuje nespočet hudebních cen na jeho polici a hlavně nabitý djský diář. Jako perla mezi jeho úspěchy září singl Stoppage Time u Bedrock records, ten drtil největší taneční parkety více než rok a počet prodaných kopií se dostal na pětimístnou cifru, což je v dnešní době téměř neuvěřitelné.



Guyova talentu si díky melodické skladbě This Is Balagan všiml Sven Vath, který mu hodil lano ke Cocoon. Na tomto legendárním vydavatelství se Guy vryl do povědomí společnosti skladbou Sea Of Sand a v hudebních kruzích se již nahlas mluvilo o tom, že Guy Gerber je jedním z největších hudebních talentů. To dokonale potvrdil svým novým live actem, s nímž rozsekal megaparties a kluby po celém světě. Jeho vystoupení patří od této tour k těm nejžádanějším vůbec.



V roce 2007 vydal Guy debutové album Late Bloomers, na němž ukazuje svoje hluboké hudební znalosti a hudební univerzálnost. Dalším zásadním projektem v Gerberově kariéře se potom stal label Supplement Facts, který si rychle získal reputaci velmi kvalitní značky. Kromě hraní v současné době Guy pracuje na dalším albu a my jsme velmi šťastní, že vám ho budeme moct 23. října na Flow nabídnout, čeká nás jedinečný zážitek.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW WITH GUY GERBER

Sobota 23. 10. 2010
Vstup: 300/350
Vystupují:
Guy Gerber (IZR), Roman Rai, Fatty M vj J.T.R., Deja, Pexi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika