Albatros: Nová věc od LayDee Jane a Eddie Sendera

Albatros: Nová věc od LayDee Jane a Eddie Sendera

21. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
LayDee Jane nenechá své fanoušky ani chvíli oddechnout. Během léta vystoupila na Mácháči nebo Pleasure Island a v prestižním klubu Amnesia na Ibize. Po prázdninách si našla čas mezi vystoupeními a více se věnovala své hudební produkci. Spolu s Eddiem Senderem nahrála ve studiu nový taneční hit s názvem Albatros. Skladbu vydává label In Trance We Trust.
V těchto dnech vydává DJka LayDee Jane spolu s uznávaným DJem a producentem Eddiem Senderem žhavou taneční pecku. Novou skladbu s názvem „Albatros“ hodnotí hudební recenzenti i světoví DJs velice kladně, má obrovský taneční potenciál a v klubech bude prý doslova „absolute killer“. A proč tato producentská dvojice zvolila takto neobvyklý název? „Albatros se dokáže díky svým obrovským křídlům vznášet ve vzduchu nekonečně dlouho. A stejně tak má působit naše muzika, zvedne vás na parket, odkud společně poletíte vzhůru,“ vysvětluje spojení s taneční hudbou spoluautorka LayDee Jane. Novou skladbu podporují Djs zvučných jmen jako je Armin van Buuren, Markus Schulz, Marc Zims, Eddie Halliwell, Fred Baker, Giuseppe Ottaviani a řada dalších. Skladba zabodovala také v anketě, které udělalo vydavatelství mezi předními Djs. Tiësto ohodnotil skladbu maximálním počtem bodů a pochválili ji také Ferry Corsten, Above&Beyond, Paul Van Dyk/Alexa Gerth a jiní. Britský Dj a producent Darren Tate navíc ke svému hodnocení připojil, že se jedná o skvělý track této dvojice. Nizozemský Dj Sasj dokonce novou skladbu přirovnal k naprostému masakru na tanečním parketu: “Massive, raw, tech and totally dancefloor destroyer! Massive tune!“.

Albatros vychází na jednom z nejznámějších labelů „In Trance We Trust“ vydavatelství Black Hole Recordings. Pochází odtud světoznámé hity jako např. „Sunshine“ od Dance Nation's, dále např. „Voyage“ od Yahel & Eyal Barkan, „Confirmation“ (Fred Baker vs. Nyram) apod. Novou hitovku „Albatros“ seženete v internetových obchodech s hudbou jako je: Beatport, Trackitdown, Audiojelly a iTunes.

Na producentském poli není LayDee Jane žádným nováčkem a často spolupracuje s dalšími skvělými hudebníky. Lze jmenovat např. letos vydanou skladbu “Renaissance“, kterou vytvořila společně s belgickým DJem a producentem Fredem Bakerem.

www.laydeejane.eu

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika