Four Seasons startuje předprodeje

Four Seasons startuje předprodeje

31. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední listopadovou sobotu 27.11. do České republiky zavítá ikona světové house music a tvůrce legendárního hitu Big Love – Pete Heller, který bude headlinerem party Four Seasons, na níž se kromě tohoto uznávaného producenta představí více jak 20 djs na třech pódiích.
Jak jsme již zmínili, 27.11. se otevřou působivé a pro party netradiční prostory klubu Kostel, který bude tento den hostit party Four Seasons s headlinerem Petem Hellerem. Mimo tohoto sympatického chlapíka z Velké Británie se můžete těšit na support domácích djských špiček, druhé Studio 54 stage a přímo nebeské Chill zony. Ptáte se, kde si můžete zakoupit lístky ne tento mejdan s velkým M a kdo vystoupí společně s Petem Hellerem na hlavním pódiu?

Vstupenky na party Four Seasons:

Vstupenky na party Four Seasons jsou od konce minulého týdne k dostání v síti Ticketpro, kde si můžete zakoupit vstupenku za příjemných 180,- Kč včetně veškerých poplatků. Ve stejné ceně si můžete koupit vstupenky i z tepla vašeho domova přes službu etiket, která je online na webu akce www.four-seasons.cz. Lístky na party jsou v prodeji i v prostorách non-stop kavárny s hernou v klubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1) taktéž v ceně 180,-Kč.

kostel

Pete Heller (Phela recordings, UK)
Jak již jistě víte, headlinerem podzimní party Four Seasons bude osobitý producent a legenda světového housu – Pete Heller. Jeho umělecký profil Vám nabídneme v některé z dalších tiskovek spojených s touto akcí, ale nutno podotknout, že se se svým hitem Big Love, který drží dodnes své místo v setech spousty dj´s z celého světa, nezapomenutelně vryl do paměti nejednoho clubbera.O jeho support se postará domácí djská špička včetně dj´s, které můžeme právem díky jejich potenciálu řadit mezi dj´s nastupující generace.

heller

Loutka
Prvním zástupcem je domácí housová legenda dj Loutka, dlouholetý člen agentury Roxydust, který pravidelně vystupuje na prestižních domácích parties a festivalech.

Enrico
Druhým vystupujícím je dj Enrico, který letos v srpnu dosáhl té nejvyšší mety v podobě vystoupení v jednom z nejvyhlášenějších klubů světa – Amnesii na Ibize a začátkem tohoto roku byl jedním z headlinerů akce Full Moon na thajském ostrově Koh Phan Gan.

Lucas Hulan
Majitele renomovaného domácího labelu Nightphunk recordings Lucase Hulana, který českému publiku již mnohokrát premiérově představil umělce světového formátu, mezi které patří producentská esa jako je Mike Monday nebo Milton Jackson, je dnes již stálicí české house music.

Manio

Skvělý dj s osobitým výběrem tracků, promotér několika sérií úspěšných putovních parties Havana Club Tour de Bar a člen projektu E.C.A., jehož singl There is a Message sklidil nespočet pozitivních reakcí – to je ve stručnosti dj Manio.

Subgate
Tento charismatický mladík byl v minulosti již několikrát označen za velmi nadaného umělce svého věku. Za svou kariéru představil svůj osobitý sound na exotické Kostarice, Sri Lance nebo Švýcarsku a nutno podotknout, že jeho vystoupení sklízejí pozitivní reakce publika. Mimo jiné mu není cizí ani domácí produkce, která již spatřila světlo světa.

Marty Fish

Jeho energické sety kombinující staré old school tracky s novým soundem ho přímo raketově vymrštili za poměrně krátkou dobu mezi přední domácí dje, kteří mají potenciál stát se nastupující djskou generací. Je rezidentem legendárního afterklubu Studio 54 a co by promotér má za sebou řadu úspěšně doprodukovaných parties s názvem Be Fresh

Nkyp
Další legendární dj, který byl v první dekádě dj´s u nás. Za svou kariéru vystoupil například v bývalé Jugoslávii, v Thajsku, na Sri Lance nebo v Německu, kde mimo jiné vystoupil na slavné a dnes již historické Love Parade.

Kompletní informace o akci Four Seasons naleznete na www.four-seasons.cz a na facebooku




Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FOUR SEASONS WITH PETE HELLER

Sobota 27. 11. 2010
Vstup: 180/250
Vystupují:
Pete Heller (Phela, UK) Loutka, Enrico, Lucas Hulan, Subgate, Marty Fish, Nkyp
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
FOUR SEASONS WITH PETE HELLER, 27.11., Kostel
1x kšiltovka od firmy Skateshop.cz + kuřácký balíček od Growshop.cz + 2 volné vstupy; 1x kuřácký balíček od firmy growshop.cz + 2 volné vstupy; 2x volný vstup; 5 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika