Get-F*cked přivítá „tatínka“ české klub-scény!

Get-F*cked přivítá „tatínka“ české klub-scény!

01. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhé pokračování nové pravidelné noci dje Ketana a energy drinku Cocaine Get-F*cked, kterou budete moci navštěvovat v unikátním klubu Kostel zhruba jednou za dva měsíce, Vám i 19. 11. 2010 přinese příjemný a hudebně rozmanitý program. Než nám od nového roku začnou plnit lineupy této akce zahraniční hosté, můžete si vychutnat vystoupení „tatínka“ klubové scény u nás, kterým je dj, novinář a moderátor legendárního Radia1 - Josef Sedloň.
Josef Sedloň je spojován s mnoha záležitostmi, které u nás udávali hudební směr v dřívějších letech. A mnozí z Vás vědí proč. Důvodů je několik. Kromě toho, že spolupracoval s neuvěřitelným množstvím hudebních ikon, nelze zapomenout ani na jeho jedinečný djský set Pure Future z roku 2001, který byl vydán v hudebním časopise Tripmag. Set, který jsem i já osobně poslouchal tak dlouho, že jsem znal každou vteřinu. Ovšem to, co nás opravdu ovlivňovalo, jsou akce Lucky People Center (LPC), které Josef pořádal pod hlavičkou jeho agentury Lighthouse a na které zval takové velikány jako např. Chemical Brothers, Laurent Garnier, The Orb, System 7 a mnoho dalších. V dnešní době ho můžete slýchávat z éterů několika radií, hlavně ale na vlnách Radia1, kde má několik tématických programů. Pokud bych si měl odpovědět na otázku, kdo je u nás největším znalcem elektronické hudby obecně, odpověděl bych Dj Josef Sedloň!! Věřte, že jeho vystoupení bude lahůdkou pro uši i pro nohy.

sedlon

Dalším vystupujícím bude člen mezinárodního uskupení Los Fishos Acidos. Můžete se těšit na skvělé house vystoupení s prvky salsy, latina a samby. Zárukou je opravdu energická a veselá dvou-hodinka v těch nejlepších a nejzábavnějších rytmech.

Pravidelný supportér dj DANNLOOP, bude opět sázet na kvalitní tech-house s prvky progressivu. Set v podání tohoto matadora taneční scény bude prezentovat hudebně tvrdší část večera!

Rezident dj KETAN, se bude, jak je již zvykem, držet našlapaného a nabasovaného deep/tribal/latin houseu, okořeněného o vystoupení jeho kolegy perkusisty RISHINa, jenž nám bude udávat rytmus svými perkusi a pady.

Po celý večer budou Vaši zábavu doprovázet sličné hostesky, od kterých ochutnáte legální alternativu Cocainu v netradičním pojetí. Tuto smršť hormonů budete moci vygradovat nápojem Cocaine, ať už samostatným, či např. v rámci drinku What’s Up!

Pro více informací navštivte nové webové stránky www.getfcked.com


Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET-F*CKED WITH COCAINE (ZRUŠENO)

Pátek 19. 11. 2010
Vstup: 100,- / holky do 23.h zdarma
Vystupují:
Josef Sedloň, Ketan feat. Rishin (live percussion), Los Fishos Acidos Djs, Dannloop
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika