Anketa s djs k Warm upu na Transmission

Anketa s djs k Warm upu na Transmission

03. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Holandské duo W&W, dj San, Enrico a dvojice BonTrip - ti všichni odpověděli na naše otázky zítřejšímu Transmission warm upu v pražské Mecce +cd pro všechny příchozí a informace o zvýhodněném vstupném 90,-Kč pro každého, kdo má lístek na sobotní halovku!
V souvislosti se zítřejším Warm upem na Transmission, na kterém vystoupí holandský projekt W&W, producent a dj San, domácí Enrico a dvojice BonTrip, nám zmínění pánové odpověděli na pět anketních otázek týkajících se zítřejšího Warm upu, samotné halovky Transmission a jejich aktuálních top 5 tracků.



Pokud se chystáte na zítřejší Warm up, již vlastníte lístek na sobotní Transmission v O2 aréně a prokážete se s ním u vstupu, na party se dostanete za velmi příjemných 90,-Kč.

Vystupujících jsme se ptali na tyto otázky:
1.Budeš hrát na oficiálním warm-upu pro Transmission, největší trancové akci v České republice.
2.Co pro tebe znamená trance?
3.Byl jsi na některé z předchozích Transmission a pokud ano, jak se ti líbila?
4.Na čí set se nejvíc těšíš na letošní Transmission?
Co je u tebe nového, jaké jsou tvé plány v blízké budoucnosti?
5. Vyjmenuj prosím aktuální Top 5 tracků

W&W
1.Je to věc, která nás udržuje v pohybu po celý den. Není pro nás dne bez hudby. Dobrá věc na trancu je, že skutečně spojuje lidi z celého světa.

2.Ne, nikdy jsme na ní nebyli, ale shlédli jsme o ní mnoho videí a slyšeli na ni jen chválu, takže se opravdu moc těšíme na tuto sobotu!

3.Na náš vlastní samozřejmě haha !

4.Během následujících 14 dnů vyjde náš další počin s Benem Goldem. Bude to dvou trackové EP nazvané “W&W & Ben Gold - Nexgen / Break The Rules”. Určitě to zahrajeme i tenhle víkend! Po té vyjde remix, který jsme udělali pro J.O.C - Botnik. Dále pracujeme na našem vlastním prvním albu, což je velmi náročný a těžký proces, ale za posledních pár týdnů jsme docela pokročili!

5. Top 5:
1.W&W & Ben Gold - Nexgen
2.Vengeance – Decadence (Denga & Manus Remix)
3.W&W & Ben Gold – Break The Rules
4.Marcel Woods – BPM (Original Mix)
5.Skytech - Planet

San
1.Pro mě je to hudba sama, která se mně může dotknout a uvést do tranzu. Ale trance tohle ve mě vždycky nevyvolával. Více to cítím v progressive trancu. Myslím, že když produkuješ sám hudbu, tak to slyšíš jinak. Ale pokud je hudba opravdu dobrá, můžeš si užívat hudbu a skutečně zapomenout na všechno kolem a dostat se do tranzu, to je to, co pro mě hudba znamená.

2.Hrál jsem na Transmission třikrát z pěti možností, takže ano, už jsem na ní byl. Transmission je velmi dobrá party a myslím, že United Music dělá výbornou práci s každoročním měněním tém Transmission, podle kterých překvapuje lidi s úžasnými stagemi, speciálními vystoupeními a vizuálními prvky.

3.Letos nehraju přímo na Transmission, ale jen na warm up party. V den konání Transmission budu hrát v Pardubickém klubu Gimlet. Takže se bohužel na Transmission nedostanu. Ale těším se na hraní v Pardubicích, uděláme si tam mini Transmission (smích).

4.Právě teď se děje pár opravdu zajímavých věcí, například připravuji své první vlastní album. Bude se jmenovat “Kiss of Life” a bude dostupné v únoru 2011. Bude vydáno na zvučných labelech v různých státech, např. Sony, Universal, ToCo nebo ProLogic. Všechny labely vydají album na CD a poté bude následovat tour, které ho bude propagovat a předem ujišťuji, že přijedu do České republiky i na Slovensko!

Dále připravuju novou sérii mixovaných CD s názvem San's Sessions, stejně jako mé radio show na DI.FM, které bude vydávat ToCo a Virgin v Asii. Nové CD bude vydáváno každé dva měsíce s nejlepšími tracky z mé radio show a setů. Do konce roku bude na světě první díl a po té začínám své tour v Dubai, Abu Dhabi, Qataru, Taipei, Hong Kongu, Singapuru a pak Australie. Moc se na to těším.

Ale teď jsem v České republice, v jednom ze států, kde velmi rád hraju, a doufám, že vás všechny uvidím v pátek v Mecce a v sobotu v Gimletu!

5. Top 5:
1.Jorg Zimmer – Forgotten (Captivate)
2.Ticon - Jinxed
3.San – Fifty (Deep End)
4.Dave Angel – Front & Back
5.Dan Baseley – Sky Hook (Captivate)

Enrico

1. Je to styl, který se hodí na větší akce, halovky a festivaly. Jako každý hudební styl i trance má spoustu variant a odnoží. Mně osobně se líbí progressive trance, protože nemá tak dlouhé plochy a hranice mezi housem a tech housem se tak zmenší.

2.Byl jsem na všech a myslím že i v celosvětovém měřítku nabízí standart, který nemá u nás obdobu. Vždy silné téma, světelný a zvukový park nemá konkurenci. Málokdo si uvědomuje, jak náročné je ozvučit O2 arenu a udělat dekorace na tak velký prostor.

3. Sander van Doorn, Simon Patterson

4. Mé plány do blízké budoucnosti je změnit to, že první volný víkend mám v dubnu, ale je to každý rok horší a horší (smích). Snažím se proto vždy skloubit dovolenou s místem, kde zrovna hraji a protože v lednu mám dva termíny v Kostarice,tak tam poté několik týdnů zůstanu a odpočinu si.

5. Top 5:
1. Glenn Morrison-Triangle&Strings-Jerome Isma Ae remix
2. Arty-Hope-club mix
3.Matteo Marini-My Soft Dream-original mix
4.Misha Kitone-Im Free-original mix
5.Marc Simz-Forbidden City-original mix

Bon Finix

1. Trance nikdy nebyl mým oblíbeným stylem, ale fascinuje mě jeho energie a emoce, které v člověku dokáže vyvolat.

2.Byl jsem na všech dílech a rozhodně Transmission patří mezi mé oblíbené akce! Rok od roku se celá produkce zlepšuje a už dosáhla standardu, který se vyrovnává a v některých případech i překonává akce podobného typu na západě.

4.Jednozačně Sander Van Doorn.

5.Právě dodělávám nový track, můj první s vokálem, který mi nazpívala kamarádka s Kypru - Eva Diva. Doufám, že to stihneme vydat ještě do konce roku. Dále mám hodně práce spojenou s mou agenturou Kick daNight Entertainment, jak s bookingem našich DJs, tak i s pořádáním akcí jako ‘mini Musica’, ‘Kick da Night’ parties, náš nový koncept ‘Made in...’ a nebo aktuálně s přípravami na warm-up na Transmission. Plány pro rok 2011 jsou velké, ale to je na delší povídání.

6. Top 5:
1. Marco V - Reaver
2. San - Fifty
3. John Dahlback - Olympia
4. Bon Finix feat. Eva Diva - Let You Know
5. Age of Love - The Age of Love (Wippenberg Rmx)

Tripmain

1.Trance byl počátek mé cesty po elektronické hudbě, a také to, co mě dotáhlo k touze stát se DJem. Přestože si osobně myslím, že trance není až tak kreativní, jak by měl být, vždycky pro něj budu mít slabost.

2.Byl jsem dodnes na všech Transmission a to, že na ni chodím každý rok zřejmě znamená, že se mi líbí. Je to solidní koncept a událost, kde můžete vidět snažit se DJs zahrát co nejlépe.

3.Letos poprvé nebudu na Transmission, ale pokud pak najdu nějakou nahrávku, tak bych rád slyšel co zahrál Boom Jinx a Jaytech, které jsem zatím neslyšel naživo.

4.Momentálně spolupracuji s dvěma producenty z Holandska na našem projektu Block & Crown, se kterým se nám opravdu daří. Naše tracky se dostaly do Top 10 v Holandsku ('Hiphouse Junkee' a 'Here We Go') a v Jižní Africe ('Do For Love'), dělali jsme remix pro re-release 'Nervous Breakdown' od The Shrink Reloaded, který se právě tenhle týden dostal na 7. místo v UK Dance Music Charts. Nyní se soustředíme na příští rok a budeme se snažit dostat Block & Crown do světa DJingem a dalšími úspěšnými tracky.

5. Top 5:
1.The Shrink Reloaded - Nervous Breakdown (Block & Crown Pacha Mix)
2.Jesse Voorn & Jorgenson - Troubled So Harder (Alex Kenji Remix)
3.Issy feat. David Goncalves Physical Love (R3hab Remix)
4.Congorock - Babylon (Steve Angello Edit)
5.DJ Mujava - Mugwanti (Alvaro Remix)

Více informací o warm upu naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz

Dodal: Ondřej Beránek, Studio54
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM-UP TRANSMISSION

Pátek 5. 11. 2010
Vstup: 190,- VIP 490,-
Vystupují:
W&W, San, Enrico, BonTrip, Milhaus, Slovak, Ronny, P-Jay, Mark Evill
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
kos
05. 11. 2010 | 17:58:31
+0 | -0
:-D
Gigi
05. 11. 2010 | 14:10:43
+0 | -0
Jozo...Dámy se píše s tvrdym ty Apokalypso !!! :-))))
Jozo
04. 11. 2010 | 11:18:46
+0 | -0
Oničem akce.propadak.APOKALYPSA JE NEJLEPSI.TE SE NEVYROVNA NIC...DAMI A PANOVE.TO JE ASPON PRAVE PEKLO V ČR.
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika