Zoomojeme na Tomyho DeClerquea

Zoomojeme na Tomyho DeClerquea

03. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už příští pátek proběhne v Průmyslovém paláci Mirage sound party s Tomy DeClerquem, kterému budou supportovat domácí djs Lucca, Orbith, Subgate a Discotep live! V následujících řádcích vám představíme tohoto osobitého Slovince, jehož tracky vydává i renomovaný label Carla Coxe - Intec a známý Toolroom records!
Premiérové vystoupení charismatického Slovince Tomyho DeClerqua se nezadržitelně blíží. Již příští pátek 12.11. ho přivítají prostory pražského Průmyslového paláce a o support se postará djane Lucca, Orbith, Subgate a discohousové seskupení Discotep live! Vstupenky na tento event jsou stále v předprodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a Sazkaticket a věřte, že ten, kdo tuto party navštíví, nebude rozhodně litovat.

Pojďme se ale zaměřit na osobnost headlinera Tomyho DeClerqua:
Tomy je právoplatným členem nové generace slovinských dj's a nutno podotknout, že i díky jemu a jeho kolegům Umekovi a Valentinu Kanzyanimu se dostává slovinská scéna do celosvětového povědomí.



Djingu se věnuje od svých sedmnácti let. Svou producentskou kariéru odstartoval v roce 1999 společně se svým kolegou Zoxem, společně se kterým vydali singl My Desire, který sklidil pozitivní reakce především ze Španělska, Mexika a Ruska. V roce 2002 vydala tato dvojice hit Music Makes Me Happy, jehož remixéry se stali například ATFC a stal se součástí mnoha kompilací jako jsou například Ministry of Sound nebo Pacha Ibiza.

Následovalo odloučení a vydání se na vlastní sólovou dráhu. Za nedlouho si našel svůj vlastní zvuk a v roce 2009 společně s Valentinem Kanzyanim vydává na labelu Jesus Loved You velmi úspěšný track I don't know.

Osobitý valivý technosound Tomyho DeClerqua se v roce 2010 dostává na renomovaný label Carla Coxe - Intec a stává se jedním z pionýrů slovinského techna.

www.myspace.com/tomydeclerque

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIRAGE SOUND

Pátek 12. 11. 2010
Vstup: 399,- VIP 899,-
Vystupují:
Tomy de Clerque, Orbith, Lucca, Subgate, live: Discotep!
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika