Open Air Festival v prosinci startuje předprodeje

Open Air Festival v prosinci startuje předprodeje

10. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Organizátoři mají pro fanoušky Open Air Festivalu a jejich peněženky skvělou novinku - zahájí předprodej vstupenek za stejnou cenu jako u prvního ročníku. Ani letos tedy nebude potřeba rozbíjet prasátko nebo lovit v hloubi peněženek.
Ovšem je potřeba být dostatečně rychlý. V časově a kapacitně omezené akci bude možné koupit vstupenky za vůbec nejvýhodnější cenu 660 Kč, respektive 330 Kč v rámci akce 1+1 vstupenka zdarma pro členy O2 Extra. Předprodej startuje 1. prosince, kdy se festivaloví příznivci dozví také jména prvních interpretů. Lístky bude možné pořídit exkluzivně prostřednictvím sítě TicketPro a na www.ticketpro.cz.

OAFák na dovolené za velkou louží
Rodinka festivalových maskotů, OAFáků, rozhodně neležela od srpna na kavalci. OAFák, jakožto hlava rodiny, se vydal na výlet do USA, kde fotil, co se dalo. „Nevynechal jsem mrakodrapy, hory, národní park Rocky Mountain, baseballové utkání ani další vypečená místa,“ vzkazuje fanouškům OAFák. Výsledek OAFího výletu do zámoří si můžete prohlédnout na www.facebook.com/openairfestival. Na Facebookovém profilu Open Air Festivalu najdete mimo jiné i nejčerstvější informace a soutěže o ceny.

Dodal: Václav Pavlečka
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika