Poslední WarmUp na Apokalypsu dnes v Prdeli

Poslední WarmUp na Apokalypsu dnes v Prdeli

15. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ještě než v pátek vypukne již neuvěřitelný 11. ročník jediné pravidelné techno „zkázy“ České a Slovenské republiky obřích rozměrů jménem Apokalypsa, tak se pražští clubeři mají možnost naladit na poslední WarmUp party, která se koná dnes 16.listopadu v Clubu Prdel.
Vystoupí na ní mladý talent Jay Beck, který se o pár dnů později představí na samotné Apokalypse - The Bells, a dále DJs Bon Finix a Martin Frank, kteří v minulosti na Apokalypse vystoupili. O začátek akce se postará brněnský DJ Sony Vega.

BON FINIX

Bon Finix patří mezi nejoblíbenějších DJs v Česku (vyhlásený do prvni desitce v kategorie Český DJ roku podle ankety Dance Music Awards 2009). Během své kariéry Bon Finix prošel rezidenturou ve většina významných pražských klubech (např. Mecca, Celnice, Duplex, Studio 54) a vystoupil na spoustě předních festivalů, jako jsou Creamfields Central Europe, Summer of Love, Mácháč anebo Pleasure Island. Jeho sety jsou charakterizované barevností, unikají jednotvárnosti a nabízejí posluchačům širokou paletu nových zvuků prostřednictvím nevídaných promo skladeb. Sound Bona Finixe se těžko kategorizuje, protože z něj nevyniká jen jeden styl, ale harmonicky spojuje více stylů v rozmezí house, progressive, tech-house, trance. Jedno je ale jasné, tento charizmatický DJ má cit pro hudbu. Jeho originální výběr skladeb, spojený s jeho bezprostřední komunikací s bavícími se lidmi, jsou vždy zárukou dobře rozběhnuté párty. Momentalně se těší z pozitivního ohlasu na jeho singl 'Catwalker', který si našel podporu od známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Graham Gold, Mike Koglin, Breakfast, Manuel Le Saux, Will Atkinson, Greg Cerrone, nebo Andy Moor.

JAY BECK
Jméno Jay Beck, není nutno dlouze představovat. Reprezentant nastupující generace DJs s obrovským nadšením pro věc a neuvěřitelnou fantasií, kterou dokáže dotáhnout do zdárného konce. Na scéně se mladičký rodák ze Strakonic pohybuje od roku 2005. Velmi četné zkušenosti zúročuje jak ve své vlastní produkci, tak v dalších, energií nabitých vystoupeních. Jay Beck vystupoval na téměř všech zásadních eventech v České republice, kde si získal svým originálním BECKSTYLEM velkou sortu fanoušků a nejen díky ní je každé jeho vystoupení jedna obrovská show!

MARTIN FRANK

Martin Frank - promotér, redaktor serveru electrodjs.cz, residentní dj clubu Duplex a Unico Me Teplice a Vertigo se za svoji relativně krátkou dj karieru prosadil ve všech známých klubech v ČR i mimo ní.V jeho kalendáři můžete nalézt pravidelné datumy v největších prestižních českých klubech jakými jsou např. Roxy, Duplex, Mecca, Fléda, Boby centrum, Radost FX a nebo vystoupení na největších českých festivalech Hradhouse(2006) a Summer of Love(2007).Jeho charakteristický sound můžeme chápat někde na pomezí electra až minimalu, ale jak on často říká - “za electro dj se nepovažuji, hraji suchý dirty temný minimal house s prvky electra. Věří, že electro je stejně jako techno styl velice rozmanitý, který si zaslouží experimenty a ne pouze pouštění.

SONY VEGA

Ve svých začátcích se jako bývalý resident clubu Duplex věnoval spíše funky house music, později pak electro house, ve kterém ho prvky electra natolik oslovily, že jeho další zájem směřoval do směsice stylu electra, minimalu a progressive. Začátkem roku 2008 vstupuje do bookingu agentury NewEra, díky které dostává další rezidenci na pravidelných akcích Energy, a další hraní, mimo jiné např v clubu Mecca na akcích Selectro, Musica, nebo na akci Kick Da Night v klubu Ministry Of Fun – Zvolen (SK), na Electronic Connection v Praze vystupuje jako support DJ pred hvezdami jako je Pete Tong, Sebastien Leger, Dave Spoon, Cosmic Gate, atd.

Nalaďte se na WarmUp poslechem následujících setu z Apokalypsy:
Bon Finix @ Apokalypsa Electronic Carnival (http://mp3.sety.cz/bon-finix-apokalypsa-electronic-carnival-mp3.html)
Jay Beck @ Apokalypsa Techno Congress (http://mp3.sety.cz/jay-beck-apokalypsa-techno-congress-mp3.html)

www.kickdanight.com

Dodal: Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARMUP APOKALYPSA

Úterý 16. 11. 2010
Vstup: zdarma
Vystupují:
Bon Finix, Jay Beck, Martin Frank, Sony Vega
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika