Spirit Catcher live show v klubu Kostel

Spirit Catcher live show v klubu Kostel

17. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 26. listopadu přivezou belgičtí Spirit Catcher do Prahy své aktuální album Partners In Crime, které ve světě sbírá jeden úspěch za druhým a zároveň poprvé v ČR představí své full live vystoupení. Tento svátek elektronické hudby se odehraje na rezidentní noci Believe djů Tazze a Biodana v prostorách pražského klubu Kostel.
Spirit Catcher a jejich full live vystoupení není jako u ostatních projektů. Jejich live show je opravdu live v pravém slova smyslu. Kombinují dva laptopy Apple, používají 16-ti kanálový analogový mix, syntetizátory, midi kontrolery a několik pomůcek včetně efektorů. Pro jejich tolik charakteristický zpěv používají speciální vokodéry.

Spirit Catcher live show se koná jen několikrát do roka a jsme velmi poctěni, že si jako jedno z míst, kde představí své nové album, vybrali právě Prahu a klub Kostel. O to více jsme nadšeni, že jejich aktuální album “Partners In Crime” bylo vyhlášeno serverem www.ilikemusic.com a časopisy Future Music a Raveline jako album měsíce. Zároveň boduje v bestsellers charts na Junodownload.com. V Praze vystoupí poprvé ve full live vystoupení a věříme, že jejich groovy energický house nenechá jediného přítomného clubbera klidným.

Spirit Catcher live show - záznam ze Smart Baru z Chicaga:


Jak jejich full live vystoupení vypadá? Mrkněte na toto video:


Vilém patří mezi první djs u nás a vlastně stál u zrodu taneční muziky v Čechách. Společně s djem Lumierem produkoval dnes již kultovní večírek Lollypop . Dnes je již jediným rezidentem této nejznámější gay party v zemi. Začínal v devadesátých letech společně s dji Loutkou, Braunem, Aiffelem a Bidlem. Tato legendární pětka se dá považovat za základní kámen houseové scény v Praze a vlastně v celé ČR.

Celou akci podpoří svými sety rezidentní dvojice Tazz & Biodan, kteří stojí za konceptem Believe. Jejich zvuk se pohybuje v rozmezí house-tech-progressive a můžete je často slyšet v klubech jako Roxy, Chapeau Rouge, nebo U Bukanýra, víceméně hráli snad už všude.

Pro členy Facebook skupiny Believe stále trvá výhoda, že mají vstup zdarma. Stačí se přidat do skupiny Believe a volný vstup máte zajištěn. Skupinu Believe najdete na tomto linku: http://www.facebook.com/group.php?gid=110791102310330

Dodal: Petr Tajčman
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BELIEVE

Pátek 26. 11. 2010
Vstup: 150/250
Vystupují:
Spirit Cacher live, Tazz & Biodan, Vilém
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika