Soutěž o vinyly od WadeRecords

Soutěž o vinyly od WadeRecords

18. 12. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Vánoce jsou tady a tak jsme společně s vinyl shopem WadeRecords pripravili soutěž o tři vinyly, takže jeden z Vás, kdo se souteže zúčastní si může udělat ještě o kousek hezčí Vánoce, popřípadě potěšit své známé.
WadeRecords: na našem webu najdete převážné množství techno vinylů. V našem obsahu najdete nejznámější producenty světa a vinyly skladem si mužete poslechnout z každého vinylu všechny tracky, což Vám usnadní nakupování. V našem systému se můžete registrovat a DJejove mohou si ukládat své profily pro veřejnost. Na rok 2006 připravujeme mnohém více, více stylů, více techniky, nový design a více možností pro začínající i hrajicí DJs jak se ukázat světu. Hapy music year 2006 wade;)

O co se soutěží?

DENNIS SIEMION & BIOFORCE / LAURA SULU
skvělé techno traky, které udří lidi na tanecním parketu, na této desce také splupracovali velikani jako WITTEKIND / REDHEAD / SLOBODAN / MAJOR RUSH deska obsahuje 4 tracky svižného techna

CAVE / MYSTERY EP
co vám mohu říci, legendárni producer tribalového techna CAVE, který vydal sve MYSTERY EP, kde najdete také remix od PACO OSUNA / STRING komu se libi tribalové techno CAVE nechybí.... na vinylu najdete skvele dva tracky...

CHRISTIAN DURAN / MALAYLA
Prgoressive House Christian vydal desku, při které se absolutně uvolníte;) etnické a organic prvky temné tribalové tytmy, kvalitní zpracovaní. Na desce najdete dva tracky.


Soutěžíme tradičně zde nebo mrkněte na stránky www.waderecords.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika