Elektra re:loaded tentokrát v Kostele

Elektra re:loaded tentokrát v Kostele

22. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 3.12. si party Elektra odskočí z Roxy a s chutí vás zveme na edici Elektra re:loaded do úžasných prostor klubu Kostel. O hudební doprovod se ve svých klasických hudebních polohách budou starat residenti dj Airto a Kim Pixa. Exklusivním hostem bude Patrick AIavi, který je nezbytnou součástí electro-disco scény nejen v rodném Německu, ale i ve Francii, kde již 10 let nejen hraje, ale hlavně vydává na prestižních značkách.
Patrick Alavi začal experimentovat s hudební produkcí již během devadesátých let a svého debutu se dočkal v roce 1998 na značce Fairytrax, které byl věrný i dalšími dvěma singly. Stylově se v té době vymykal klasickému německému pojetí houseu a díky prvkům disca byl hudebně přiřazován spíše k francouzkým projektům jako byly Daft Punk, Fred Falke nebo Alan Braxe. Uznání jeho kvalit přišlo v roce 2002, kdy vydal EP Clubsport na tehdy prestižním labelu Vertigo.



Vlivem francouzské scény se Alavi nikdy netajil a proto není divu, že po vydání další řady kvalitních desek, byl hudebně nasměrován do electra s prvky disca a punku. Na playlist předních světových djs se dostal oficiálními remixy Nirvany (Smells like teen spirit) a Justina Timberlaka (Sexy back). Dokonce samotná Curtney Love označila jeho remix jako jedinou kvalitní předělávku Nirvany.

V posledních letech se Patrick soustředí na produkci pod značkou Roxour, kde oslavil narození syna singlem „How much that means to me“ a v listopadu zveřejnil výsledek práce s dalším talentem Louisem La Roche. Spolu s nimi se na EP podílel australský soulový zpěvák Josh Jakq a skladba „Number one“ je opravdu povedeným dílem slavícím úspěchy.
Alavi je vedle své kvalitní produkce skvělý dj a prioritou jeho setů je přizpůsobení se publiku jak v polohách electra, houseu nebo disca.

www.myspace.com/patrick.alavi
www.myspace.com/elektrareloaded

Dodal: Petr Tajčman
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA RE:LOADED

Pátek 3. 12. 2010
Vstup: do 23:00 100Kč, poté 150Kč
Vystupují:
Airto, Kim Pixa, Patrick Alavi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika