Le Kunt D’arc – kult, jehož součástí chcete být!

Le Kunt D’arc – kult, jehož součástí chcete být!

25. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Minimos.cz a Bpitch Control představují zcela nový večer elektronické hudby Le Kunt D’arc, Noir prostředí s kvalitním zahraničním hostem a neméně kvalitní domací produkcí ať už v živém vystoupení nebo dj setu. Na prvním večírků Le Kunt D’arc vystoupí v premiéře člen Bpitch Control Holger Zilske aka Smash TV live!
Le Kunt D‘arc je evolučním pokračováním vyhlášených večírků elektronické hudby Dje Monotypa a kreativců kolem Danyho Peschla jménem Minimos.

Le Kunt D’arc představí v pátek 10.12. v absolutní české premiéře kultovního berlínského producenta Holgera Zilskeho, známého též jako Smash TV, který zastupuje věhlasný label Ellen Allien Bpitch Control. Na tomto labelu patří již k veteránům, kteří definovali současný berlínský sound. První album Smash TV vyšlo na Bpitch Control již v roce 2001.

holger

V hudebním klubu GOX se Holger představí v Live podobě. Ve svém vystoupení bude kombinovat taneční pecky z Bpitch aka Smash TV s jemnou až intimní podobou produkce Holgera Zilskeho, která vychází na labelech Playhouse, Leena Music (sublabel Anjy Schneider Mobilee) a Factor City Records. Holgerovi se podrobně věnujeme na našich stránkách kunt.minimos.cz.

holger

Le Kunt D’arc nabízí v prostorách klubu GOX 2 pódia nabitá interprety představující různé podoby nejenom elektronické taneční hudby. Sekundovat headlinerovi z Bpitch Control budou na prvním pódiu živá vystoupení talentovaných východočeských Radioactive Tunes , kteří sbírají kladné ohlasy na svá live vystoupení po celých Čechách, v Praze domestikovaných slovenských When We Were Wolves a DJů Moorise, hlavy festivalu Shotgun a Monotypa. Tunnel stagei bude vládnout pouze taneční rytmus.
Druhé pódium patří laptopářům v čele s Radkem Brousilem aka Call me Radeq, slovenským Dolce & Biháry a lokálním Ncfx a Awacsovi.



Zajímavostí je jistě proměna druhé stage v jakési „neo-noir kino“ v době vystoupení Smash TV. Na plátně ožije animovaný povídkový horror „Peur(s) du noir“.

Na baru vás bude čekat extra temná podoba Cuba Libre z 5 let starého guatemalského rumu Ron Botran za akční cenu 75,-.

Line up:

První stage
21:00 Ncfx
23:00 Call Me Radeq
01:00 film - Peur(s) du noir
02:30 Dolce & Bihary
05:00 Awacs
06:30 end

Tunnel stage
20:00 Mooris
21:40 Monotype
23:40 Radioactive Tunes live
01:00 Smash TV live (bpitch/playhouse/mobilee.de)
02:30 When We Were Wolves live
04:00 end

kunt.minimos.cz/
www.myspace.com/holgerzilske

Dodal: Pavel Mono Zinga
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LE KUNT D'ARC

Pátek 10. 12. 2010
Vstup: 150,-
Vystupují:
Holger Zilske aka Smash TV, Call Me Radeq Dolce & Bihary, Monotype, When We Were Wolves live, Radioactive Tunes live, Awacs, Mooris, Ncfx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika