První 3D Disco Silvestr proběhne v SaSaZu

První 3D Disco Silvestr proběhne v SaSaZu

05. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub SaSaZu přináší poprvé do Čech jedinečnou audiovizuální show s plátnem o rozměrech 12 x 3m, na kterých pod taktovkou dj & vj projektu Novak Collective z Londýna proběhne 3D show na oslavu nového roku 2011. Každý návštěvník dostane 3D brýle a nejnevšednější den letošního roku ožije v plném proudu.
Uprostřed klubu vyroste digitální „strom života“, těšit se můžete na androida, který se stane průvodcem večera, řadu tanečních klasik i nejmodernějších tónů, plný bar a samozřejmě „skvělej mejdan“. Exkluzivním hostem bude francouzský elektro DJ Da Fresh, dále půvabné duo Femme2Fatale, John Culter a Roger Venzent. Hudební scéna bude doplněna nejnovějšími video technologiemi, světly a vynikajícím zvukem. To vše bude prezentovat největší a nejmodernější klub ve střední Evropě – SaSaZu. Vstupenky exkluzivně v síti Ticketpro.

3D Novak Collective Disco /UK/
Fenomenální audiovizuální show NOVAK 3D DISCO byla upravena do klubové podoby! NOVAK 3D DISCO přichází s úchvatnou kombinací High Def 3D videa kombinovaného s největšími klubovými hity a vytváří tak naprosto ojedinělý zážitek. Show mohly spatřit statisíce lidí po celé planetě, např. na festivalu Glastonbury nebo na vystoupení legendárních Kraftwerk v Bukurešti.



DJ Da Fresh /FR/

Jednou z hvězd večera bude šarmantní dj Da Fresh z Francie. Majitel vlastního labelu Freshin Records, špička tamní elektro scény a výjimečný remixér v jedné osobě. Mezi jeho nejznámější skladby se řadí např. Age of Love.

Femme 2 Fatale /DE/CZ/
Dvojice půvabných dívek, které za djským pultem promění každý klub v energický taneční hurikán. Ne nadarmo dostaly přezdívku „Scandall Twins“. Jejich housový zvuk je svižný a spontánní. Kariéru odstartovaly na slunné Ibize v roce 2001 a od té doby pravidelně vystupují v největších evropských klubech.

John Culter /CZ/

Přední český dj a producent, autor a rezidentní dj konceptu MIAMI party. Na domácí a zahraniční scéně se pohybuje přes deset let a patří k jedněm z nejzkušenějším djům u nás. A to ani nepočítáme jeho vystoupení, kterých má na kontě přes 1700!



Roger Venzent aka Džejár /CZ/

Jednoho z nejlepších domácích techno djů, Džejára, určitě netřeba představovat. Své housové linky však nechá v klubu SaSaZu rozeznít coby Roger Venzent.

Dodal: Petr Tajčman
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SILVESTR V KLUBU SASAZU - PRVNÍ 3D DISCO V ČECHÁCH

Pátek 31. 12. 2010
Vstup: od 1299,- do 5500,-
Vystupují:
3D Novak Collective Disco /UK/, DJ Da Fresh /FR/, Femme 2 Fatale /DE/, John Culter, Roger Venzent
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika