Představujeme line up Pig Fest Wonderland

Představujeme line up Pig Fest Wonderland

07. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Už se to blíží! Prase konečně oslaví svoji plnoletost, a to na vymazleném mejdanu s podtitulem Wonderland! Pokud nevíte, kudy se do země zázraků dostanete, nezoufejte. Následujte bílého králíka, ten Vás na místo činu spolehlivě dovede.
Prostor konání je prvním z dárků, který jsme pro Vás přichystali. Po dlouhé době opět ožije legendární plzeňský prostor, ve kterém se konaly nezapomenutelné mejdany jako byla série party Bluenation a Symetric. Veteráni plzeňské taneční scény už jistě tuší - nebude to nikde jinde než v osvědčených garážových prostorách KD Inwest.

Poprvé v historii tohoto industriálního prostoru pro Vás otevřeme obě podlaží. Můžete se těšit na 2 stages, oddechový chillout, silný sound systém a spoustu projekcí.

Další dárek je hudební. V pátek 25. března vytáhne Kloboučník ze svého klobouku zlámané djs Camo & Krooked ( A ), kteří byli oceněni nejlepšími nováčky v Drum&Bass Awards 2010 a po velkém úspěchu před 2 roky se k nám vrátí i godfather of jungle DJ Aphrodite (UK). Dalším překvapením z klobouku bude slovenský producent a jediný československý zástupce v hospital records B-Complex ( SK ), a to vše pod taktovkou residenta a největšího showmana české DNB scény dje Akiri. Čekají na Vás i další velikáni a punkáči jako jsou Bifidus Aktif, 2K, Killa vs. Doox a Dr3dly.

b complex

Pro drsnější z Vás jsme připravili stage v rytmu tvrdého junglu, darkstepu a breakcoru, kde vystoupí djs X.morph, Sayko, Dry-Rot, Syndrom, SMario, Neuf vs. Vulcanik (FR) a Crash.  A věřte, že i rozšklebenému kocourovi Šklíbovi zamrzne z těchto zlámaných beatů úsměv na rtech.

V sobotu 26. března rozvibrují garáže rytmy techna. Srdcová královna vyšle do boje nekompromisního člena kne´deep Berlin s vizáží sériového vraha Marca Remuse (DE), nejlepšího srbského dje Dejana Milicevice (SRB) a západočechy milovanou dj Clodagh (IR). Mezi gratulanty nebude chybět ani Toky se svým old school techno setem a resident techno noci dj Agent, kterého doplní Jay Beck a Golpe.

clodagh

Na druhé stagei pak půjde do tuhého. Hardstyle, Hardcore a Gabberstyle Vám nadiktují Raiden (USA), Neuf, Darkwatcher, Mafin Phoenix, NKI a Robar.

A protože chtějí prasátka dělat radost nejen Vám ale i ostatním, rozhodli se podpořit projekt Chance 4 Chidren. Z každého vypitého panáku tak přispějete na děti z dětských domovů. Radost ze sebe tedy budou moci mít ti z Vás, kteří půjdou domů po čtyřech.

Předprodej na tuhle párty spouštíme právě teď v sítích ticketportal.cz. V prodeji je limitovaná edice vstupenek, pouze na oba dva prasečí dny, za zaváděcí cenu 250,-Kč vč všech poplatků a DPH.

Dodal: Martin Nauš alias Agent, Motor A.G.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST WONDERLAND

Pátek 25. 3. 2011 až Sobota 26. 3. 2011
Vstup: 250,-
Vystupují:
Camo & Krooked ( A ), Aphrodite (UK), B-Complex ( SK ), Akiri, Bifidus Aktif, 2K, Killa vs. Doox, Dr3dly, X.morph, Sayko, Dry-Rot, Syndrom, SMario, Neuf vs. Vulcanik (FR), Crash, Marco Remus (DE), Dejan Milicevic (SRB), Clodagh (IR), Agent, Jay Beck, Golpe, Toky, Raiden (USA), Neuf, Darkwatcher, Mafin Phoenix, NKI, Robar
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
nuda
11. 01. 2011 | 19:27:06
+0 | -0

nudle

nuda nuda nuda
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika