Vánoční Slim Slam Drum ve Fabricu

Vánoční Slim Slam Drum ve Fabricu

09. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Speciální vánoční vydání ostravského drum´n´bassového večírku SSD aka Slim Slam Drum letos proběhne už podesáté. Na Boží hod, tedy 25. prosince 2010, nadělí ježíšek v klubu Fabric maďarského producenta a zručného DJe jménem Jade a britského MC Coppu.
Párty SSD probíhá čtyřikrát do roka. Ti, kdo ji navštěvují pravidelně, říkají, že ta prosincová je slavnostní. „Vánoční SSD má svou výjimečnou atmosféru, kdy se snoubí posvátnost Vánoc a pořádná drum´n´bassová párty,“ vysvětluje za pořadatele C.phone z dua No Money.

Letos jeho slova nabývají ještě konkrétnějších obrysů, protože co může být víc vzdálenějšího všudypřítomným koledám než nekompromisní produkce vydavatelství BSE a Lifted, pod jejichž hlavičkou vychází muzika budapešťského hudebníka Gabora Simona. Známější jako Jade patří k tomu nejprogresivnějšímu z evropské taneční hudby.

I když své skladby staví na odzkoušených techstepových podkladech, pokaždé je zabalí do nadčasového soundu. Jednou do dubstepového rytmu, podruhé vysampluje metalové kytary, jindy si zas k ruce přizve vokalistu, který jeho písničce dodá hitový potenciál. Pokaždé tak vzniká nesmírně osvěžující opus.

Doprovodí jej britský vokalista MC Coppa, který se blýskl spoluprací s řadou světových DJs. Pro svou univerzálnost je oblíbený i mezi našinci, díru do světa s ním udělal Slovák L Plus.

Line-up doplní slovenský producent Kato, domácí naděje Shade aka Gasmask 71 a jistoty českomoravského drum´n´bassového podhoubí Ja-ne a No Money a MC Tweety Twizta.


Dodal: Ondřej Stratilík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SSD AKA SLIM SLAM DRUM 57

Sobota 25. 12. 2010
Vstup: 200/250
Vystupují:
Jade (HU), MC Coppa (UK), Kato (SK), MC Tweety Twizta, Ja-Ne, No Money, Pier INFO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika