Předvánoční nášup s Andym C na Flédě

Předvánoční nášup s Andym C na Flédě

14. 12. 2010  |  Autor: Fish  |  Komentáře (0)
Programově více než zajímavý víkend připravila brněnská Fléda, kdy páteční přímočarou smršť na Elektře vystřídal zlomený beat a ne jen tak ledajaký. Nejednomu drumandbassovému fanouškovi srdce pookřálo, když se doslechl, že do Brna konečně zavítá jedna z nejzářivějších hvězd d‘n‘b scény vůbec a to nikdo jiný než Andy C.
Tohle jméno není třeba nikterak dlouho představovat a spíše se hodilo doplnit jeho vystoupení kvalitním supportem. Tím prvním kdo se o zmíněnou kvalitu staral byl Beast 67, pevně usazený pod záštitou drumandbass.cz, předvedl hodinku a půl svižného drumandbassu, vyvolávající lehké úsměvy a přinejmenším lehce zvýšený tep. Tvrdost, ale i hravost v sobě skloubilo vystoupení Katchy a MC Katrin, jejichž nepopiratelné vlohy rozdovádět taneční plac za jakýchkoliv okolností vyvolaly u mnohých jen nechápavé kroucení hlavou.

S blížící se jednou hodinou byla atmosféra lehce nasátá očekáváním na toho, kterého všichni tak vychvalují, obdivují a uctívají. Andy C za doprovodu MC GQ si však dopřáli akademickou čtyřicetiminutovku, kterou hodně svižně vyplnil Sayko. S nástupem Andyho na podium bylo vše rázem odpuštěno. To, co jeho výkon téměř vždy vyzvedá o něco výš než jeho kolegy, je djské nasazení, preciznost, odhodlanost, skvělý výběr tracků a v neposlední řadě výborný cit pro publikum, které v sobotu nemohlo jinak než stát hodně hlasitě na jeho straně.



Nikoho také jistě nepřekvapí, že se na line-upu objevil Sayko, který si odbyl malou předehru a ve svém hlavním čase, jak už je ostatně jeho zvykem, posílal lidem do uší pořádnou porci řízného d´n´b a podtrhl tak hodně vydařený večírek. A tentokrát večírek s výbornou atmosférou, možná s malinko menší návštěvou, což pozitivně ovlivnilo teplotu v sále a celkový komfort u šaten a na barech. Ten, kdo si tuhle akci nenechal ujít, dostal určitě hodně příjemný a tak trochu předčasný dárek pod stromeček.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Sobota 11. 12. 2010
Vstup: 300/350
Vystupují:
Andy C + MC GQ (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika