Představujeme Silvestr v Goxu

Představujeme Silvestr v Goxu

20. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přijďte se společně pobavit a oslavit konec roku v příjemném prostředí smíchovského klubu Gox a zažijte tak skvělou silvestrovskou noc ve spolupráci s Duality djs. Všechny příznivce taneční hudby jistě osloví live vystoupení známých jmen i hudební žánry jako progressive, tech-house nebo techno. Celým večerem Vás provedou tři djs, dvojice s live vystoupením a perkusista, kteří zaručí tu nejlepší silvestrovskou zábavu!

Známý dj Scoop se postará o ten nejlepší rozjezd silvestrovského mejdanu. Zájem o taneční hudbu v sobě objevil už v roce 1994 a velmi čitelný signál tehdy vyslala břeclavská párty Rave Evolution. Je zastáncem vinylů a inteligentní hudby, určitě se můžete těšit na jedinečný hudební zážitek v podání tohoto dje a producenta, který jistě neopomene ve svém setu i nějakou tu vlastní tvorbu.

K již zmíněnému live vystoupení patří podobný hudební vkus, který spojil dvě známé jména taneční scény a vytvořil nový projekt - The Clang. Djka a producentka Clara Bailar a Aleš Povr z projektu Trancegate zasedli společně do studia. Zatímco Clara přináší do projektu dávku experimentu a melancholie, Aleš naopak taneční groovy beaty a dotváří tím celkovou atmosféru. Jejich vystoupení zahrnuje nejen hudbu ze sólových alb obou producentů, ale také tracky, které spolu vytvořili. Clara během této live performace živě zpívá.

Další podporou silvestrovské noci je stále oblíbenější zástupkyně něžného pohlaví djane Calbee z bookingu Duality djs, jejíž energické a svižné techno nenechá nikoho v klidu. V nemalé míře se podílí na realizaci klubové noci Techno Beaty, ale také na nových mejdanech Resurrection. Na večer si připravila druhou část svého vystoupení ve spolupráci s live perkusistou Bongomanem a společně tak vytvoří taneční a veselou atmosféru do Nového roku!

Pozvání přijal i zástupce karlovarské scény dj Nega, který doplní silvestrovskou noc skvělým výběrem tracků a djským uměním. Tohoto dje jste taktéž mohli slyšet na Techno Beatech v Pekelným baru.

Psychomatic je dalším výborným a zkušeným djem, který již od roku 1996 hostoval na akcích s názvem Future Bass a Panther Centra v Martině na Slovensku. Založil booking 5000Hz a organizoval svoji rezidentní noc "Save The Vinyl". Momentálně žije v Čechách a nadále se hudbě aktivně věnuje. Můžete se tedy těšit na kvalitní techno a kdo ho neslyšel o mnoho přišel, za mixem je totální blázen!

Klub GOX  nabízí dvě oddělené stage s přibližnou kapacitou 400 lidí. Produkce proběhne na hlavní stage s výbornou zvukovou aparaturou zajišťující optimální akustiku prostoru. U druhého pódia si takto můžete užít zábavu v podobě oddechových her. Pro návštěvníky jsou připraveny vybrané drinky za skvělé ceny !


INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SILVESTR V GOXU

Pátek 31. 12. 2010
Vstup: 150,- / holky do 23h zdarma
Vystupují:
Clang live!, Calbee, Nega, Scoop, Psychomatic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika