Laidback Luke – oficiální vyjádření pořadatelů

Laidback Luke – oficiální vyjádření pořadatelů

20. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
17. prosince 2010 vystoupil v klubu SaSaZu holandský dj a producent Laidback Luke. Jeho návštěva u nás měla sice pořadové číslo 2, ale klubové vystoupení mělo premiéru – a to nadmíru úspěšnou. Přinášíme vám oficiální vyjádření pořadatelů k proběhlé akci.

Klub se otevřel úderem deváté hodiny, kdy si první tři hodiny rozdělili účastníci djské soutěže (Carl Lope, Milan Mio Martínek a celkový vítěz Nick Martino). V pravidlech jsme udělali nakonec výjimku a vyhověli žádosti, zda může hrát se souhlasem vítěze i druhý z celkového pořadí. Aby bylo učiněno spravedlnosti za dost, tak úvodní set odehrál Carl Lope coby dj s nejvyšším počtem soutěžních hlasů.

Po setu Johna Cultera nastoupil v jednu hodinu na hlavní stage Laidback Luke. Pro někoho běžné očekávání, pro promotéry však skoro 10 hodin pevných nervů, které tomu předcházely. Vzhledem k hustému sněžení nemohl Laidback Luke odletět do Prahy v poledne dle plánu. Celé letiště v Amsterdamu bylo až do večera uzavřeno a všechny lety zrušeny nebo přeloženy na neurčito. Vedle soukromého Jetu, který byl narychlo zarezervován, se podařilo zajistit i náhradní let běžnou linkou z Bruselu v 19:10. Přesun autem z Amsterdamu do Bruselu však trval v tomto počasí skoro 2,5krát déle než je běžné. Ti, kteří sledovali Facebook nebo Twitter si mohli podle vzkazu na Laidbackových stránkách udělat vlastní obrázek. Pozdravy se Sander van Doornem přes Facebook, který uvízl ve stejné koloně nebo vzkazy „15 mins from home, took me 1.5 hour“ nevypadaly v půl čtvrté odpoledne zrovna neoptimističtěji.

luke

Let v 19:10 se nakonec stihnout podařilo stihnout díky odložení na 20:40. Další nemilé překvapení už naštěstí na nikoho nečekalo a let z Bruselu dosedl po desáté hodině na Ruzyni.

V souvislosti s tím bychom chtěli poděkovat všem, co zachovali chladnou hlavu a sledovali naše facebookové stránky a aktualizované komentáře u eventu s vývojem situace, kam jsme vkládali informace skoro téměř ihned poté, co jsme dotelefonovali s Laidbackem nebo jeho managerem. Naopak neděkujeme diskutujícím, kteří ve stylu „Já vím první, heč!“ šířili nepravdivé nebo nezcela správné informace o tom, že Laidback Luke do Prahy nedorazí. I přes opravdu krizovou situaci jsme měli v záloze soukromý Jet, kterým by do Prahy letět mohl. Z finančního hlediska je však logické, že toto byla až ta opravdu poslední varianta, kdyby nevyšel let z hlavního letiště v Bruselu. Bohužel fámy o absenci hlavní hvězdy, které paradoxně odstartoval Laidback Luke vzkazem na Twitteru, dorazily i do éteru rádia, kde tyto zprávy bez ověření u promotéra převzali. Přesto jsme rádi, že většina návštěvníků si dokázala informace zjistit správně a na akci nezanevřela. Jak se později ukázalo, tak by mnozí opravdu litovali ;-) Laidback Luke si vystoupení náramně užil a opravdu se bavil. Naše díky patří všem návštěvníkům, kteří se na této výborné atmosféře podíleli.

Po jeho vystoupení jsme už s managementem Laidbacka předběžně probírali i jeho další návštěvu ČR, která je v tuto chvíli už téměř jistá.

Děkujeme společnosti Elektromedia, která převzala nad touto akcí hlavní záštitu. Díky Elektromedia jste např. mohli vyhrát vstupenky a přímo na akci se zúčastni soutěže o hodnotné ceny. V pondělí 20.12. v 11h byli vylosování výherci, které najdete zde. Pokud jste byli 17.12. v SaSaZu můžete využít slevový kód, který měl každý návštěvník na pásce. Kód platí do 31.12.2010 a lze na něj uplatit slevu ve výši 5% v e-shopu http://www.elme.cz

Za ceny do djské soutěže děkujeme společnostem www.Prodance.cz a www.RentPoint.cz

LIVE61
www.live61.com
www.facebook.com/live61


Dodal: Petr Tajčman
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LAIDBACK LUKE

Pátek 17. 12. 2010
Vstup: 390,- do 20.10. 490,- do 20.11. 590,- do 17.12. 650,- na místě
Vystupují:
Laidback Luke
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika