Novak 3D Disco: Z Glastonbury až do SaSaZu

Novak 3D Disco: Z Glastonbury až do SaSaZu

28. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Jsme toho svědky každý rok. Větší klub se rozdělí nejlépe na deset stagí, svolají se rezidentní djs a to celé se nazve Silvestr. Pokud se vám tento model po těch letech opravdu trochu zajídá, zkuste letošní oslavy Silvestra pojmout trochu jinak. Právě k tomu se rozhodl klub SaSaZu. Letošní Silvestr zde proběhne v 3D dimenzi – a to doslova!
Premiérově se v ČR představí multimediální show 3D NOVAK DISCO (UK). Tento unikátní britský projekt (VJ + DJ) kombinuje v reálném čase hudbu a vizuální 3D projekci v dokonalých tanečních setech uzpůsobených klubovému prostředí. Vše se odehrává na plátně o rozměrech 12x3m, které bude instalováno v klubu. Každý návštěvník dostane u vchodu 3D brýle, podobně jako tomu je v 3D kině.

NOVAK 3D DISCO má na od svého vzniku v roce 2006 na kontě nespočet klubových show v různých koutech světa. K těm zásadním se určitě řadí vystoupení na festivalu Glastonbury a s Chemical Brothers a Calvin Harris na Trafalgar Square. Jakou součást hlavní show si je vybrali i Kraftwerk v rámci vystoupení v Bukurešti. Umělecké ztvárnění projekcí jim svěřil také např. Deadmau5 a další umělci na poli elektronické taneční hudby. Zapomeňte na nudné 3D kino, dejte přednost 3D Silvestru v SaSaZu.

Exkluzivním hostem silvestrovské oslavy bude francouzský electro DJ Da Fresh, dále půvabné duo Femme2Fatale, John Culter a Roger Venzent. Vstupenky za 1599,- / 5500,- VIP ALL INCLUSIVE zakoupíte exkluzivně v předprodejích sítě Ticketpro.

Novak 3D Disco™ Glastonbury 2010 Sampler

Trafalgar Square Sampler

 Novak 3D Disco™ New Summer Sampler 09


Deadmau5 visuals

Dodal: Petr Tajčman

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SILVESTR V KLUBU SASAZU - PRVNÍ 3D DISCO V ČECHÁCH

Pátek 31. 12. 2010
Vstup: od 1299,- do 5500,-
Vystupují:
3D Novak Collective Disco /UK/, DJ Da Fresh /FR/, Femme 2 Fatale /DE/, John Culter, Roger Venzent
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
vseznalek
29. 12. 2010 | 13:47:24
+0 | -0
Vedeni Roxy - toho pana tam bych take vymenil, jeho chovani reznickyho psa mi take vadi. Ale co, kdo chce kam... s timhle pristupem to by to mel zabalit a odejit a nebo to v budoucnu muze zabalit ten klub. A programova recyklace a vareni X teho caje z jednoho nalevu mi taky vadi, ale delaj jak myslej. Minulej silvestr tam stal za prd a myslim, ze tento rok tomu nebude jinak. Ale psat si to tak nemusel i kdyz je to pravda - jen trochu toho respektu! I kdyz ten mi po zkusenostech s nima tam ted taky dochazi a vule jim to trpet se brzo obrati proti nim a to v otevrenou nesnasenlivost! :)))
PT
29. 12. 2010 | 12:40:06
+0 | -0
A klidně bych pro ně občas i něco udělal, kdyby změnili vedení.

Takhle to prece funguje ve vetsine klubech (kromě Roxy, Bukanýr, Matrix, Studio, Prdel, Chapeau, Kostel atd)

SaSaZu Silvestr je jiný. Ne každý chce vítat Nový rok s djs, které slyšel během minulého měsíce. A kdo ano, tak má rozhodnuto už v červenci kam půjde.

Je to o konceptu večera a o lidech, pro které to pořádáš. A samozřejmě o tom, že nabízíš něco odlišného a to není špatně. Zvlášť v dohledu pražských klubů s kombinací nepřející době, kdy dělat věci jinak znamená vyšší riziko než dříve, ...hlavně pokud máš spoléhat pouze na příjem z návštěvy.
vseznalek
29. 12. 2010 | 10:14:48
+0 | -0
Za ti neni hamba Petre tohle napsat?! X let si delal pro klub kde model "rozdeleni a svolani rezidentnich djs v ramci silvestra funguje" a ted si to budes brat do huby!? Fuj.... shame on you!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika