Techno & Minimal kalendář 1/2011

Techno & Minimal kalendář 1/2011

03. 01. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (2)
I v roce 2011 se setkáme s pokračováním mnoha akcí v rytmech techna, house a minimalu. Na Bukanýru nebudou chybět tradiční Bubbles či Unplugged, v Roxy navazuje na více či méně úspěšné předchozí díly Flow nebo One Night. Na obzoru je i nová klubovka djky Ladidy Made 2 Play. Více v našem lednovém kalendáři.
7.1. - Legendární Vlny
Na Legendárních vlnách na Bukanýru zahraje tradičně Biodan a Roman Rai, line up doplní dj Macio.

8.1. - Bubbles
Hlavním hostem převážně minimalové noci Bubbles na Bukanýru bude slovenský dj Abnormal, který zde zahraje live. Nebude chybět ani rezidentní dvojice Insect Elektrika, deep housový Awacs a David Drexler.

8.1. - Real House
Na klubovce Real House v Roxy vystoupí djs, kteří se na house scéně pohybují už pěknou řádku let – Loutka, Vilém a Fun. Můžete se tedy těšit jak na staré pecky, tak i na současné hity ve stylu house music.

14.1. - Made2Play
Nová klubovka djky Ladidy v pražské Roxy dostala název Made2Play. Kromě Lindy v klubu zahrají dj Vasquez a Laddy M.

15.1. - One Night

Na lednovém dílu One Night kromě Josefa Sedloně a Dana Cooleyho zahraje talentovaný producent Kubatko, který určitě představí i skladby ze svého nového alba Vzduchoplavec.

22.1. - Flow
Na Flow si Roman s Fattym pozvali svého dlouholetého kamaráda Pavla Bidla. Ten se tak automaticky stává jediným a v podstatě i napůl zahraničním hostem lednového dílu.

27.1. - Unplugged

Na klubovce Unplugged na Bukanýru se kromě dje Face představí techno veteránka Nika 77 a netradiční "broken beatz" set zahraje dj Airto.

28.1. - Anitia Planet of the Techno Nymphs
Velká techno halovka opět v prostorách Boby centra – to je nová akce s názvem Anitia Planet of the Techno Nymphs. Na své si přijdou hlavně fandové hard techna, headlinerem je totiž známá manželská hard techno dvojice Pet Duo. Ani zbytek line upu v tempu nepoleví, ze zahraničních hostů zahraje ještě živelný Bold, Frank Kvitta, Boris S. a Mario Ranieri. Z československých zástupců stojí za zmínku Orbith, Toky a Boss.

28.1. - Tráva Birthday Party
Tráva se letos rozhodl oslavit narozeniny se svými nejbližšími – v programu proto nebude chybět jeho projekt Significant Other a MC Charlie One, dj Raidem a samozřejmě ani samotný Tráva ve speciálním narozeninovém setu.

29.1. - Restart

Hostem klubové noci Restart v legendární opavské Mrkvi bude Peter Pea, doplní jej rezident Peter Wünsch a Dawe Bann.

29.1. - Creative
Na sobotní Creative v Chaupeau bude o spoustu zábavy postaráno. Připravena budou hned dvě pódia plná hudby v rytmech progressive, house, techhouse a dokonce i minimalu. Vystoupí zde hned několik domácích djs: Manio, Lucas Hulan, Sonja, Subgate, Nkyp, Marty Fish, Finidi a Slovak.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
S
06. 01. 2011 | 22:59:28
+0 | -0
snazim se do kalendare zaradit i akce, ktere nesjou ryze techno/minimalove. tech je u nas bohuzel tak pomalu, ze by byl kalendar temer prazdny. navic dnesni techno i mnml ma velmi blizko k housu, deep housu, vse se dnes uz misi a ovlivnuje se vsim, tak neni od veci zminit i akce, kde zazni tyto styly.
Honza
06. 01. 2011 | 21:21:26
+0 | -0

techno a minimal???

proc v party kalendari "Techno a minimal" je 7 akci z 11, kde se tato hudba vubec hrat nebude??moc nechapu...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika