Tip: Záznam z loňské Black

Tip: Záznam z loňské Black

11. 01. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Jediná loňská Black se uskutečnila 20. března v belgické Ethias Aréně v městě Hasselt. Účastnily se ji špičky současného hardstylu a hardcoru. Pokud jste ji nestihli z jakéhokoliv důvodu tak nezoufejte, k dispozici je hned několik záznamů z tohoto dílu.
Loňské Black se účastnily špičky současného hardstylu - D-Block and S-Te-Fan, Technoboy, Headhunterz či Noisecontrollers. Barvy hardcoru hájili Noize Suppressor, Neophyte, Tommyknocker, Evil Activities, Mad Dog, Tha Playah a Art of Fighters.

Ruthless
Deepack vs. Coone
Psyko Punkz
Black Overdose
Black Heroes
Noize Suppressor

Další Black s podtitulem Next Black Overdose se bude konat 23. dubna opět v Ethias Aréně v Hasseltu. Určitě je se na co těšit! Jak to na Black vypadalo v minulém roce se můžete dozvědět z krátkého aftermovie:
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BLACK-NEXT BLACK OVERDOSE

Sobota 23. 4. 2011
Vstup: 39.50 (+€ 3.25)
Vystupují:
Fenix, Coone, The Prophet, Brennan Heart (LIVE), Scantraxx Swat - Reloaded (Headhunterz & Wildstylez), Scantraxx Swat - Raw (Frontliner & Ran-D), Noisecontrollers (LIVE), Italian Madness (Technoboy vs. Tuneboy, Tatanka vs. Zatox), Black Overdose, AVIO (LIVE), Hardcore Heroes – (Neophyte, Evil Activites, Tha Playah, Kasparov, Endymion, Nosferatu, Ruffneck, Ophidian), Angerfist (LIVE), MC Villain
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika