První letošní akce na Bukanýru

První letošní akce na Bukanýru

04. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První čtvrtky v roce 2006 budou opět ve znamení drumandbassových večírků. V pátek to budou rezidenti akce "Vlny" Djs Rai a Bo.d a v sobotu nnová akce s názvem "Jamm".
čtvrtek 5.1. „DRUM&BASS ON DA WAVES“
První čtvrtky v roce 2006 budou opět ve znamení drumandbassových večírků pod hlavičkou serveru Drumandbass.cz s názvem Drumandbass on da Waves. Vždy se bude jednat o 2 Drumandbass.cz DJs a jejich jednoho hosta, popř. ještě MCho.

První lednový čtvrtek, tj. 5.1.2006, na čtvrtém pokračování této akce vedle rezidenta dje Freakoxe vystoupí výborný dj a producent Rido který se nedávno vrátil ze studia hudby v Austrálii. Je známý svými perfektními, tvrdými, energickými sety podpořenými svými tracky, které z producentského hlediska patří mezi nejlepší na české drumandbassové scéně.

Jako host vystoupí další DJ a producent v jedné osobě - dj Santhos který je známý svými osobitými skladbami s mírně disharmonickým nádechem. Jeho jméno proslavila již v lednu minulého roku Drumandbass.cz kompilace Back In My Mind I. Věříme, že i letos si najdou zájemci o tvrdší beat čas vždy první čtvrtek v měsíci a budou navštěvovat Drumandbass on da Waves alespoň v tak hojném počtu jako doposud.


pátek 6.1. „VLNY“
Rok se sešel s rokem a tím pádem jsou to už dva roky!
Djs Rai a Bo.dan, rezidenti noci VLNY, odstartují přesně ve 22.00 hod. na houseboatu U bukanýra dvacátýpátý díl této dnes již legendární akce. Jako support dj vystoupí od 20.00 hod. dj Ondrej K. Speciální host tentokrát nebude, protože se oba djs rozhodli si tuto oslavičku užít od začátku do konce :) P.S. Konec v nedohlednu. See ya on da boat. Bo.dan & Rai


sobota 7.1. „JAMM“
V sobotu je pro vás na Bukanýru připravena nová akce s názvem „Jamm“. Tato párty bude probíhat pravidelně, vždy jednou za 2 měsíce. Jejím rezidentem je dj Lucas který si bude zvát vždy jednoho zajímavého dje a také hosta, který bude na živý nástroj doprovázet hudební vystoupení djs. Na premiéru akce „Jamm“ byli pozváni známý basák z elektrokupy Sci*Fi*Psi.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika