Le Kunt D’arc představuje Cesare vs Disorder

Le Kunt D’arc představuje Cesare vs Disorder

12. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 22. ledna se v rámci party konceptu Le Kunt D’arc v produkci Minimos Events představí v české premiéře talentovaný italský producent a dj Cesare Marchese aka Cesare vs Disorder, který trhá hitparády pod hlavičkou labelů Dumb Unit, Resopal nebo Archipel.
Ačkoli sobota patří spíše k méně exponovaným dnům v party kalendáři, doporučujeme si sobotu 22. ledna poznamenat do kalendáře, notýsku nebo digitálního mobilního společníka velmi výrazně. Ve smíchovském klubu GOX se opět koná Le Kunt D’arc. S dobrými cenami na baru, oblíbeným temným drinkem „kun*a libre“, vymazleným zvukem a žádnými kompromisy.

Po úspěšném vystoupení ikony berlínksého labelu Bpitch Control Holgera Zilskeho aka Smash TV se na Le Kunt D’arc představí v dj setu české premiéře italský producent a DJ Cesare vs Disorder.

Na hlavní stage smíchovského klubu GOX na posíleném zvuku doplní Call Me Radeq, When We Were Wolves a Dolce & Bihary.

Le Kunt D’arc otevírá svou temnou náruč ve 22:00 za cenu 150,-

cesare

Kdo, že to je ten Cesare? A proč zápasí s nepořádkem?
V posledních letech se dostalo italskému producentovi Cesare Marchesemu aka Cesare vs Disorder (také znám jako Queen Atom, Cez nebo Sire Cactus) velkého uznání na techno a house scéně. Jeho unikátní produkce a skvělá live vystoupení mu zajistila pevné místo mezi žhavými nováčky a talenty.

Za velkého zájmu respektovaných umělců, mnohých, kteří doslova vedou dnešní tech-house scénu se stal Cesare prvoligovým umělcem kromě pro velmi úspěšná vystoupení v prestižních klubech a na festivalech, ale také i pro jeho releasy na celosvětově uznávaných labelech jako Resopal, Stock5 (Německo), Dumb Unit, Archipel (Kanada), Safari Electronique, Serialism (Velká Británie) a dalších.

Rok 2009 byl zásadním rokem, kdy Cesare jako Queen Atom vydal na kanadském super labelu Dumb Unit skvělé EP „Refuse Greed“, které okamžitě do svých setů zařadili Adam Bayer, Paul Ritch a umělci z M_nus. Jeho EP „Enemy of Time“ zařadil Konrad Black na Watergate Mix CD n.3. V roce 2009 byl Cesare vybrán trendy určujícím hudebním serverem Beatport (Beatportal) mezi umělce, které je nutné „sledovat“.

Rok 2010 jen potvrdil stoupající trend, který Cesare nastolil. Jeho skladba „Mean Land“ se objevila na kompilaci Svena Vatha „Sound of the Tenth Season“ na labelu Cocoon. Přicházejí EP „Blue Samba“, „Battle for Mouths“, velmi úspěšné „Don’t Leave Me“ a v listopadu „A Minute for Everyone“ na labelu Jaye Hazea Tuningspork. Ve velkém očekávání je i kolaborační EP na Dumb Unit s americkou elektronickou ikonou Mikaelem Stavostrandem. V současnosti v Berlíně žijící Cesare usilovně pracuje na svém debutovém albu, které je očekáváno na jaře tohoto roku.

Cesareho produkce je temná s velkou zvukovou hloubkou. Jeho vystoupení pravidelně řádně prověřují zvukové aparatury. Nikdy se neupíná jen k jednomu ze svých projektů, ale vždy propojuje svůj hudebně pestrý záběr od minimalistických koláží až po uplifting house.

Buďte součástí kultu! Sledujte Le Kunt D’arc na http://kunt.minimos.cz!

Dodal: Pavel Mono Zinga
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LE KUNT D'ARC W/ CESARE VS DISORDER

Sobota 22. 1. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Cesare vs Disorder, Dolce & Bihary, When We Were Wolves, Call me Radeq
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika