Vyhrajte permanentku na Snowhill

Vyhrajte permanentku na Snowhill

20. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A nejen to – jako členové O2 Extra klubu (Silver a VIP) můžete jezdit zdarma slalom měřený profesionální časomírou a vyhrát ceny za 200.000 Kč.
Hitem letošní sezony ve skiareálech Snowhill v Herlíkovicích, Kamenci a Kašperských horách je možnost sjet si slalom měřený profesionální časomírou. Trať stavěl reprezentační trenér lyžařů a bratr úspěšného českého sjezdaře Tomáš Bank. Měření času se spouští automaticky pomocí čipové jízdenky. Výsledky jsou ihned vidět na světelné tabuli v cílovém prostoru.

vizual

Členové O2 Extra Klubu mohou jezdit tento slalom zdarma a navíc soutěží o postup do finále a o ceny v celkové hodnotě 200.000 korun. Podrobná pravidla, výčet cen i průběžné výsledky najdete na stránkách O2 Extra Klubu.

Řada výhod je připravena i pro ty, kteří nechtějí soutěžit ve slalomu: slevu na permanentky nebo ubytování, skibus zdarma a další. Prohlédněte si kompletní seznam slev.

Soutěžní otázka:
Za kolik jel Ondřej Bank soutěžní slalom v Herlíkovicích?

a. 14.59 s
b. 14.98 s
c. 15.25 s

Výhra: 2 výherci obdrží denní skipass do jakéhokoli ski areálu Snowhill (Herlikovice, Šachty, Kamenec, Kozinec, Kašperské hory). Skipass je platný až do konce letošní sezóny.

»»»Soutěžní otázku zodpověz zde «««


Dodal: O2 Extra
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika