The Chancers vydají čtvrtou desku

The Chancers vydají čtvrtou desku

20. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Proslulá mezinárodní pražská 2tone sebranka The Chancers se už v březnu připomene s novou deskou. Album nazvané The Age of Rudeness vyjde po čtyřech letech, které kapela strávila na tuzemských i světových klubových pódiích a festivalech. Křtít se bude 10. března v pražském Paláci Akropolis.
„K nahrávání jsme tentokrát přistoupili úplně jinak,“ vysvětlují The Chancers. Písničky na desku totiž kapela nahrávala průběžně poslední dva roky, v různých studiích a s různými lidmi. „Chtěli jsme získat víc pohledů na muziku, kterou děláme. Proto jsme několik písniček natočili třeba během našeho loňského turné po Skotsku anebo jsme naopak pro produkci oslovili Ecsona Waldese, který je spojený spíš s elektronickou scénou,“ popisuje chystanou nahrávku saxofonista Honza Vedral.



Na pestrosti zvuku desky The Age of Rudeness, kterou kapela v těchto dnech finišuje, se podílela řada hostů. Produkce jedné z písniček se třeba ujal známý britský reggae hudeník Ed Rome, který i v tuzemsku několikrát hrál se svou kapelou The Big.

Věk drzosti, jak by se dal přeložit název desky, už předznamenal videoklip k písničce Rudeboy Back in Jail, který natočil Risto Sokolovski. Skladba se objevila i na vinylové kompilaci Kings of Prague, jejíž náklad je už rozebrán. The Chancers také nedávno zabodovali na mezinárodní kompilaci k třicetiletému výročí existence legendární britské kapely Madness.

Hostem křtu v Paláci Akropolis bude žhavé jméno tuzemské podzemní rockenrolové scény, kapela Unholy Preachers, nový projekt hudebníků z Phantoms on Fire. Po koncertě budou The Chancers na Malé scéně pokračovat v oslavách novinky společně se soundsystémem Rude Audio, ve kterém hrají přímo členové kapely.

Jako předzvěst nové desky jsou pro fanoušky na stránkách www.chancers.cz zdarma ke stažení první dvě, dnes už vyprodaná alba The Chancers.


Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE CHANCERS

Čtvrtek 10. 3. 2011
Vstup: 120/160
Vystupují:
The Chancers, Unholy Preachers
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika