Blíží se finále Reflex & Soft Secrets Cannabis Cup

Blíží se finále Reflex & Soft Secrets Cannabis Cup

21. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sedmý ročník tradiční fotografické soutěže Reflex & Soft Secrets Cannabis Cup představí finálové snímky konopí ve čtvrtek 10. února 2011 v pražském klubu Roxy. Veřejnost si bude moci nejkrásnější vybrané fotografie s konopnou tématikou prohlédnout na výstavě v galerii NoD, kde proběhne i další doprovodný program akce.
Po slavnostním vyhlášení vítězných snímků bude večer pokračovat v klubu Roxy na party s britským A.Skillz a předními českými interprety. Vstup na akci je zdarma.

Vyhlášení výsledků letošní fotografické soutěže Reflex & Soft Secrets Cannabis Cup připadne na čtvrtek 10. února. S těmi nejzdařilejšími snímky rostliny konopí se můžete seznámit na výstavě v experimentálním prostoru NoD. Pro zájemce o konopnou problematiku připravili organizátoři odpolední doprovodný program, v rámci kterého může veřejnost vyslechnout tématické přednášky a seznámit se blíže s nejrůznějšími produkty z konopí od společností Growshop a konopnou kosmetikou značky Bayer & Romsy. „Minulý rok jsme poprvé doplnili slavnostní vyhlášení soutěže o odpolední program s prodejními prezentacemi konopných výrobků. Zájem veřejnosti byl velký, a proto nechybí ani v nabídce letošní akce. Zájemci se mohou zúčastnit přednášek a diskuzí s odborníky na tuto problematiku,“ vysvětluje Jiří Tomaško, jeden z organizátorů akce. Přednášky začínají od 19 hodin a posluchači se dozví například novinky o léčebných účincích konopí.

Soutěž vyvrcholí v klubu Roxy večerním slavnostním oznámením vítězných fotografií, které určí porota složená ze známých osobností. Vloni usilovalo o úspěch více než 2000 snímků, letos organizátoři zaznamenali ještě větší zájem. Vyhlášením výsledků však zábava nekončí, akce pokračuje hudebním programem, jehož hlavním hostem bude britský Dj a producent A.Skillz (www.myspace.com/djaskillz). Můžete se těšit, že vás rozpumpuje energickým setem, v němž kombinuje breakbeat, funky, hip-hop a další styly v dokonalých mixech, navíc okořeněné výborným scratchingem. A.Skillz vydává na řadě světoznámých labelů, spolupracuje s předními interprety i z jiných hudebních žánrů a nebojí se remixovat klasické hity do nové, taneční podoby, např. hity Beatles „Come together“ nebo „Strawberry Fields“.



Českou taneční scénu zde zastoupí Djská legenda Pavel Bidlo, který se po dlouhé době vrací do českých klubů. Nebudou chybět ani Jan 2 (Ohm Square), David Bowles (Tour de Bar), Manio (Delite), Petr K (Radost FX) a Tchunhas (Developing artists). Pokud budete hledat prostor pro příjemné posezení s přáteli, najdete jej v CANNA chill-out zóně, jejímž partnerem je holandská společnost Canna, která zde chystá pro návštěvníky nejedno překvapení.

Vizuální show vám budou během celého večera míchat Spectravision VJs.

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REFLEX & SOFT SECRETS CANNABIS CUP

Čtvrtek 10. 2. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
A.Skillz, Pavel Bidlo, Jan 2, David Bowles, Manio, Petr K, Tchunhas
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
REFLEX & SOFT SECRETS CANNABIS CUP
semínka Super Skunk, tričko Sensi seeds, 1l Bloom hnojiva, tričko Reprezent, digitální váha XS, pánské boxerky Tropical Heat a Hands, Cannaderm Konopný olej, hemp triko Badpoint Amadeus, krabička klik-klak Infinity, Grinder
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika