Světoví djs na warm up parties k Trancefusion

Světoví djs na warm up parties k Trancefusion

25. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Produkce Trancefusion party, která se bude konat dne 30. dubna 2011 v Praze v Průmyslovém Paláci, se rozhodla pro uspořádání dvou oficiálních Warm Up Párty v Praze a Ostravě. A obě zmíněná města se během jednoho víkendu mohou těšit na pořádnou dávku světových hvězd na poli trance hudby.
Pátek 11. března bude patřit Ostravě a vyhlášenému klubu Fabric, v sobotu 12. března se pak celá posádka přesune do Prahy, kde to večer rozpálí v klubu SaSaZu. A na koho se můžete tyto dva dny těšit? Line up bude pro obě noci naprosto shodný, aby ani jedna z lokalit nebyla o někoho ochuzena.

Svou českou premiéru a hned dvakrát si odbudou Myon & Shane 54. Duo producentů z Maďarska předvádí těžko popsatelnou show, plnou mashup mixů těch největších a zdánlivě nespojitelných hitů plných vokálů a nástupů. Jisté je jediné - megastars jim nechávají remixovat své hity a svět jim momentálně leží u nohou. Vy budete také.

myon and shane

Další mezinárodní hvězdou, která na víkend zamíří do Čech, je holandský producent First State, jehož mnohé světové hity rozhodně nebudou českému publiku neznámé. Sander se na svojí návštěvu ČR hodně těší a věříme, že vás rozhodně nezklame!

Českou scénu na této edici zastoupí uskupení BonTrip složené ze známých DJs Bon Finix a Tripmain, jež jsou českému publiku také dobře známi. A posledním z řady těchto zvučných jmen bude českému publiku dobře známý Michael C.

Rozhodli jsme se, že vám nabídneme plnohodnotnou WARM UP PÁRTY plnou těch povolaných jmen a to vše za vskutku nízké vstupné! Přijďte si dát rozcvičku před poslední dubnovou sobotou a sami okuste malou část z hvězd, které vás 30. dubna v Průmyslovém Paláci čekají! Přijďte sami okusit, jestli vám naše transfúze čerstvého trance nabídne něco nového a vzrušujícího.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na www.facebook.com/TrancefusionParty


Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION WARM UP

Sobota 12. 3. 2011
Vstup: 220/330 VIP 390/490
Vystupují:
Myon & Shane 54, First State, Bon Trip, Michael C
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika