Ruth Flowers - zřejmě nejstarší djka na světě

Ruth Flowers - zřejmě nejstarší djka na světě

26. 01. 2011  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (4)
Také jste již přemýšleli o tom, jak dlouho mohou djs vydržet hrát po klubech víkend co víkend? A také jste si mysleli, že celý ten kolotoč parties a festivalů je jen pro mladou generaci? Djka Ruth Flowers vyvrací všechny mýty a je jen na vás, jak se k tomu postavíte.
Pro někoho je to doslova senzace, pro někoho nechutný kýč a známka toho, kam jsou až lidé schopni zajít v tužbě po penězích a slávě. Tak i tak se DJce Ruth Flowers daří to, o čem mnozí o generace mladší DJové jen sní. Cestuje po světě, vydělává peníze, plni kluby. My vám přinášíme rozhovor s touto 69 let starou dámou z Anglie, která by bez nadsázky mohla být babičkou každého návštěvníka klubu, do kterého zavítá. Jak ona sama doufá, stane s příkladem pro starší generaci a díky svým electro setům naláká více mladých lidí do klubů a na festivaly.

Je zřejmé, že máte silnou podporu mezi mladými lidmi. Už jste zaznamenala nějaké reakce také mezi lidmi svého věku?
Ano, mladé lidi baví hudba, kterou hraji. Co se týká mojí věkové skupiny, tak těch návštěvníků není mnoho. Jenom někdy na soukromějších akcích se jich pár odváže a začnou se pohybovat. Vždy doufám v to, že více starších lidí přijde na moje akce. Ovšem pokud máte nějakou nemoc, nemůžete dělat to, co dělám já, to prostě není možné.

ruth

Jak jste přišla na název značky Mamy Rock?
Mamy Rock je výplodem týmového úsilí. Z navrhovaných jmen se mi toto líbilo nejvíce a skvěle sedí, nemyslíte?

V současné době cestujete po celé Evropě. Jaké to cele je a jaké jsou doposud Vaše nejoblíbenější místa?
Opravdu si užívám velké open air festivaly. V loňském roce jsem navštívila celkem tři. Ve Španělsku, Belgii a Glastonbury. Všechny byly úžasné, ale pro mě, jelikož pocházím z Bristolu, což je nedaleko Glastonbury, bylo toto vystoupení nejlepší, bylo to magické.

Váš singl Still Rpcking vyšel loni v létě. Jaké byly reakce na něj a je electro house Váš nejoblíbenější hudební styl?

Myslím si, že digitální verze si vede skvěle. Co je úžasné, že pokaždé, když hraji track Still Rocking při mých setech, tak lidé znají vokály. Je to skvělý pocit. V budoucnu by měly vyjít dva remixy tohoto tracku. Jeden má na starosti new yorský DJ Corey Stuart a druhý je z Francie, a sice DJ BasicSlack, který remixoval i Daft Punk. Poslední remix je docela temný a deep, má blízko k tomu, jak znějí Justice. A další můj track vyšel na konci roku 2010. Když jsem byla v LA, natočili jsme ho s producentem Riz, který spolupracuje s Britney Spears na jejím novém albu. Jmenuje se 69. Mám ráda eletro rock. Myslím, že kytary a beaty jdou skvěle dohromady.

Můžeme se v budoucnu těšit na nějakou beatport chart nebo nějaký podcast na iTunes?
Již jsem jednu beatport chart udělala před několika měsíci. Některé rádiové stanice mě požádaly o to, abych pro ně namixovala nějaké sety nebo podcasty. Já ale často cestuji a nemám na to moc času. Mohla bych zaúkolovat svůj tým, aby něco vytvořili, kdybych jim řekla své nápady. Radši bych si to ale připravila celé sama s jejich menší pomocí. Ale v budoucnu určitě něco připravím.

ruth

Na youtube.com je video, kde jste byla přistižena v LA a musela odpovídat na dotazy všudypřítomných paparazzi. Jak vůči nim cítíte?

Bylo to docela překvapení, ale byli ke mně velmi přátelští a hodní.

Hrála jste již na nějakém festivalu nebo akci, jako je Sensation White?
Musím přiznat, že mě baví atmosféra velkých festivalů, kde se sejde mnoho tisíc lidí. V roce 2010 jsem vystupovala na Glastonbury v Anglii a bylo to fantastické.

Budete v březnu v Miami na světoznámé Winter Music Conference?
Doufám. Moje poslední vystoupení v LA bylo pro 3000 lidí a setkalo se s velkým úspěchem. Americké publikum se zdá být velmi nakloněno mým setům. Doufám, že budu mít možnost opět rozsekat Los Angeles a doufejme, že i Miami.



Jaké vybavení upřednostňujete při svých vystoupeních?
Používám CD playery Pioneer CDJ 1000 Mk3 nebo 2000 s mixážním pultem DJM 800. Na toto vybavení jsme zvyklá a bylo by pro mne velmi těžké se naučit na něčem jiném.

Pijete alkohol? A pokud ano co je Vaše nejoblíbenější pití v klubech?
Já skoro nepiji. Vychutnám si sklenici suchého Cherry na dobrou noc nebo sklenku dobrého vína při jídle. Nikdy nepiji, když hraji. Mám ráda udržet si čistou hlavu. Občas si dám skleničku šampaňského po vystoupení.

Jaké jsou v současnosti Vaše tři oblíbené house tracky?
1. Můj track STILL ROCKING
2. BONJOVI – U GIVE LOVE A BAD NAME (TONY PRYDE REMIX)
3. AAREN SAN – APES FROM SPACE (DIRTYLOUND REMIX)

Hodně lidí by zajímalo, jestli byste nemohla být jejich babičkou. Co si o tom myslíte?
Mnoho mladých lidí, které potkávám v klubech po svých vystoupeních, se mě ptá na to samé. Myslím si, že to je smutné, že tolik starších lidí ztratilo kontakt s mládeží a někteří zřejmě zapomněli, jaké to je být mladý. Neměla jsem tolik peněz na promarnění, ale myslím, že mé mládí bylo krásné období. Nebyly v něm žádné drogy. Život byl tak zábavný. Mám pocit, že mladí lidé nemají na zábavu čas. Moje babička byla úžasná. Jako mladí jsme na ní nedali dopustit. Moje sestra hrála na klavír, a my ostatní jsme zpívali. Babička si nikdy nestěžovala na hluk. Přišla do místnosti, sedla si a poslouchala nás. Moje babička nás zbožňovala a patřila mezi mé nejoblíbenější lidi vůbec. Myslím, že pokud jste byli opravdu milováni celý svůj život, je to ta nejlepší věc, co můžete zažít.

Více o Ruth Flowers se dočtete na jejich internetových stránkách: www.mamyrock.com

Rozhovor přeložen ze stránky http://www.housemusicessentials.com/
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Marten Halfman
28. 01. 2011 | 09:47:50
+0 | -0

toDmitry

ano souhlas...mava jen rukama ani sama nehraje podle me, cele je to predpripravene, ale je to dobry marketingovy tah
dmitry
28. 01. 2011 | 08:44:12
+0 | -0
dyt to je cely fake hrozne, ten tym podle mne za ni dela vsechno, sama by se tomu nedopracovala a neverim ji vubec ze umi aspon trochu hrat, dyt tam jen tak tak stoji. o tom vsem svedci odpoved ze by si velmi tezko zvykala na jine djske vybaveni - blbost, dyt princip je vzdy stejny = nema o tom ani paru a odpovedi ma naucene



zbytecny mluvit o tomdle tom
Martinez
27. 01. 2011 | 09:37:36
+0 | -0
to nevim,ale tym ma za sebou asi hodne dobrej,protoze normalni clovek si nepusti na party babku,co jen krouti cudlikama a mava rukama...taky by me zajimalo,esi chodi na zdravotni prohlidky,pac to nemuze jeji telo davat ten zahul
B2lik
27. 01. 2011 | 09:33:10
+0 | -0

...

Ta ženská má koule .. !
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika