Report ze Silvestra na Bukanýru

Report ze Silvestra na Bukanýru

08. 01. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (6)
S lehkým opožděním, ale přeci jen krysička zaslala report ze silvestra stráveného na housebouatu bukanýr, kde jako téměř vždy proběhlo velmi rozjeté mejdlo, které se protáhlo až do pozdního rána. Report z tohoto magického místa zde.
Jako každý rok jsem si Silvestra začala plánovat s několikatýdenním předstihem. Jenže v tom jsem asi výjimka a všichni mě odbývali se slovy: času dost, zatím nevím kam půjdu. Nakonec jsem se tedy sama rozhodla, že vyrazím na Houseboat Bukanýr, který považuji téměř za svůj druhý domov a kvalitní pařba je tam vždy zaručena.

Moje pevné rozhodnutí nahlodala až kamarádka, která mě navnadila na nový klub v centru Prahy a slovy: na Bukanýru jsi pořád, mě nakonec zlomila. Vyrazily jsme tedy s tím, že jsme akreditováni a napíšeme report (nový klub bude jistě rád za reklamu). To jsme se ovšem mýlily. Na místě jsme se dozvěděly, že mají zájem pouze o fotoreport a jelikož nemáme žádný fotoaparát, byly jsme vykázáni. V ten moment se mi docela ulevilo a okamžitě mi bylo jasné, že se jede na Bukanýr :)

Na hodinách bylo něco po půl dvanácté a my začali rychle shánět taxi, abychom půlnoc slavili už na vlnách Vltavy. V tuhle dobu byl ovšem každý taxík řádně narván a vypadalo to, že ostrouháme a půlnoc nás stihne v ulicích Prahy mezi alkoholem silně rozdováděnými cizinci. Na poslední chvíli nás spasil volný taxík, který po našem zoufalém zaprosení odmítl skupinku cizinců a slitoval se nad námi. Dokonce jsme se domluvili na lidové ceně pro našince bez silvestrovské přirážky. Zaveleli jsme: k Právnický fakultě a hodně rychle :)

Dá se říct, že jsme pana taxikáře hnali jako dostihového koně v cílové rovince :) na hodinách bylo 23:56 a my brali křižovatky na červenou a ochotného pana taxikáře ukecali, ať nás hodí přímo před Bukanýr :) v ceně byly i petardy, my zdvořile poděkovali, popřáli vše nej do nového roku a přesně ve 23:59 vyběhli směrem k hloučku bukanýrského osazenstva, které už netrpělivě vyčkávalo půlnoc. Stylovější příjezd (který nikdo nečekal, jelikož jsme všem oznámili, že Silvestra slavíme jinde) se nám snad povést nemohl :) s námi přišel ohňostroj i nový rok 2006 :) přibližně půlhodinku jsme se ještě veselili venku s šampáňem a petardama a pak už jsme vlítli na úplně narvaný parket. První koho jsem zaregistrovala za gramci byl dj Cubik s úsměvem od ucha k uchu a stejně vesele i hrál. Neměli jsme problém se okamžitě zapojit do všeobecného veselí a začít pařit. Hodně času jsme samozřejmě strávili u baru, tequila byla ten den obzvláště chutná :) nálada byla super, všichni zuřivě pařili, až jsem dostala od jednoho vášnivého tanečníka pěstí do zubů (a moc dobře si pamatuji, kdo to byl :) Cubikovi asistoval samozřejmě dj Trnqua. Po nějaké neidentifikovatelně dlouhé době vlítli za gramce Sean Porn & Comfy Rob a pokračovali ve stejném stylu, takže kdo měl zdravé nohy, musel pařit :) pánové byli poněkud starší, ale pořádně se rozparádili :)

a jak je známo, když se člověk dobře baví, čas letí neúprosným tempem, takže chvíli předtím, než začalo svítat, vrhl se na to dj Kim Pixa a jako vždy to pořádně rozbalil :) kdo ho zná, ví o čem mluvím :) a najednou bylo deset dopoledne :) takže jsme se rozloučili se zbylými vytrvalci a trochu smutní, že už je konec, vyrazili směrem k domovu. Ale rozhodně spokojení, že lepšího Silvestra jsme asi prožít nemohli (i když téměř každá akce na Bukanýru je podobně úspěsná :) Mezi známými, kde jsme vždy vítáni a naše přítomnost je žádoucí :) a pro mě z toho plyne jen ponaučení, že exkurze do nových míst (klubů) si nechám na méně významný den, než je Silvestr :)

Fotoreport z této akce zde

6 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Jirka
17. 01. 2006 | 03:21:54
+0 | -0
A nejlepsi je, kdyz se tam nekdo vykoupe :) i s kačenama :)))
Michala
13. 01. 2006 | 09:33:07
+0 | -0
Houseboat? ten stojí vždy přikotven, nikam se neplaví :)) to si pleteš s parníkem :))
a
11. 01. 2006 | 14:32:44
+0 | -0
to ani nevim, ze by nekdy nekam plul
mmm
11. 01. 2006 | 14:30:46
+0 | -0
a nejlepší když vyrazí na nějakou plavbu!
Jarda
09. 01. 2006 | 11:43:25
+0 | -0
Bukanýr je naprosto libovej :o)
paja
08. 01. 2006 | 18:01:29
+0 | -0
na bukanzrovz to ma vydzckz neco do sebe .-] hlavne v lete je to fakt magickz misto .-]]
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika