Jaytech vydává kompilaci Anjunadeep:03

Jaytech vydává kompilaci Anjunadeep:03

27. 01. 2011  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Australský dj a producent Jaytech již není neznámý ani českému publiku. Na podzim roku 2010 totiž i on poprvé zavítal do České republiky a my jsme se tak na vlastní uši mohli přesvědčit, proč je považován za hvězdu světové progressive house scény. Jaytech patří ke stálici britského labelu Anjunabeats, pro který namíchal i novou kompilaci Anjunadeep: 03.
Britské vydavatelství Anjunabeats funguje již více jak 10 let. Na starosti ho mají mistři trancového zvuku Jonathan "Jono" Grant a Paavo Siljamäki neboli Above & Beyond. S vydavatelstvím spolupracuje již pěknou řádku let právě také James Cayzer neboli Jaytech, který za tu dobu pomohl objevit nejednoho mladého producenta a to i přesto, že jemu samotnému je teprve 24 let. Potom, co Jaytech spolupracoval na namixování kompilace Anjunadeep: 02, dostává příležitost namixovat i její další pokračování, plné euforických progressive house melodií.

My vám nyní přinášíme krátký rozhovor s tímto rodákem z australské Canberry, který se zabývá právě touto novou kompilací.

Jaké to je připravovat po roce opět kompilaci Anjunadeep?

Je to jako když běžíte maraton. Jste zatíženi přípravami, skládáte poslední metry, abyste se dostali do cíle, a pak jdete do hospody, když je vše úspěšně hotovo.

Co bys řekl, že bylo pro tebe těžší. Rozhodování o tom, jaké tracky použiješ nebo rozhodování o tom, jaké bude jejich pořadí ve finálním mixu?

Rozhodování o tom, co by bylo nejvhodnější, je to nejtěžší. Přesněji řečeno, rozhodování o tom, co jsem musel vynechat. Měl jsem obrovské množství dobré hudby, ale bohužel na CD není dostatek místa pro to všechno, takže jsem musel vybírat. Je to vždycky trochu děsivé, když to musíte dělat. Musíte vše třikrát zkontrolovat a přesvědčit se, že se později za odvedenou práci nenakopete do zadku.

jaytech

Můžeš nás trochu provést průběhem celého procesu sestavování Anjunadeep: 03?

Asi před 6ti nebo 8mi měsíci jsme dali dohromady velký seznam umělců, které bychom chtěli kontaktovat a zeptali jsme se jich, zda mají nějaký nový materiál. Ze začátku jim to jde trochu pomaleji, ale čím více se blíží datum vydání kompilace, tím více producentů nám posílá svůj materiál.

Jaký bys řekl, že je tvůj nejoblíbenější track na celé kompilaci a proč?
Jeden z nejlepších je určitě od producenta Soundprank s názvem The Far Side. Jeho styl je opravdu skvělý. Melodický, taneční a také má velmi působivou kvalitu zvuku. Velmi se zlepšuje. Nebyl bych překvapen, kdyby tento rok zaznamenal obrovský úspěch.

Co nám povíš o obalu této kompilace? Je to vždy jedna z nejzajímavějších věcí, které jsou zveřejněny předtím, než je kompilace vydána. Měl jsi nějaký vliv na to, jaký bude design, a jsou v tom nějaké skryté ideje?

Ten, který můžete vidět letos je vylepšený obal z kompilace Anjunadeep 02. Nový mix je trošinku temnější než ten předchozí a myslím si, že to samotný obal reflektuje. Myslím si, že obal tohoto typu značně vyčnívá, protože je úplně jiný od toho, co můžete normálně vidět u hudebních CD tohoto typu. Velmi se těším, až bude celý CD cover vytištěný.

Na úplný závěr dodejme, že samotná kompilace vychází 21. února 2011. Pokud jste ale fanoušky producenta Jaytecha, vydavatelství Anjunabeats a nebo prostě jen máte rádi melodický progressive house a chcete být mezi prvními, kteří budou tuto kompilací mít, můžete ji v předprodeji zakoupit na této adrese.

Zdroj: www.housemusicessentials.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika