SHM bojkotují Ultra Music Festival

SHM bojkotují Ultra Music Festival

27. 01. 2011  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (2)
Jak jsme vás již informovali, blíží se proslulá Winter Music Conference (WMC) v Miami. Celý elektronický hudební svět upírá svou pozornost k této události a čeká, s jakými novými hity přijdou ta největší jména současnosti. Ultra Music Festival (UMF) je událost, která patří k WMC jako Ježíšek k Vánocům a odmítnout vystoupení na tomto festivalu se rovná hudební sebevraždě. Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello, neboli Swedish House Mafia, se však rozhodli jít vlastní cestou a jako bojkot UMF uspořádají vlastní párty. Jak to celé dopadne?
Určitě jste již zaregistrovali humbuk, který vznikl kvůli tomu, že se tito populární Švédi rozhodli uspořádat svou párty Masquerade motel a odmítli tak nabídku Ultra Music Festivalu. Jak sami zdůvodňují, je to hlavně kvůli tomu, že chtějí mít svou volnost a nečekat na to, jaký hrací čas jim určí vedení UMF. Z řad dalších interpretů se také objevují stížnosti na tento miamský mega svátek taneční hudby, a tak se asi není ani čemu divit, když se chlapci ze SHM rozhodli udělat vlastní obří párty. Na poli taneční hudby v současnosti zaujímají dominantní postavení a již i zarytí odpůrci taneční hudby určitě znají jejich mega hit One.

motel

Jak se ale zdá, marketingový tah to byl nad míru zdařený, a i když nejsou známa zatím všechna jména, tak se o Masquerade motel začíná mluvit jako o vrcholu Miamské konference. Byl již dokonce vydán první trailer k této párty a nutno říci, že se jedná o precizní práci. Je nápaditý a vtipný.



Jak již bylo řečeno, zatím není znám ani plný line-up na tento švédský večírek. Všechna jména budou oznámena v pondělí 31. ledna, kdy také bude spuštěn nový trailer. Jak ale sami interpreti ze SHM prohlašují, bude se pravděpodobně jednat o jejich asi vůbec největší dosavadní událost. Sami si myslí, že arogantní přístup UMF přiláká velký počet návštěvníků na jejich párty a zbaví tak tento festival dominantního postavení. Jak sami prozradili, jako hlavní téma večírku bude James Bond.

Pokud patříte k těm nedočkavým, můžete si s námi alespoň tipnout, koho si populární Švédi pozvali. Vzhledem k tomu, že se jedná o Swedish House Mafia party, neměla by chybět nějaká velká jména tohoto průmyslu. Všichni vědí, že například Deadmau5 by nikdy nevystupoval na stejné akci jako SHM. Stejně tak jako umělci, kteří přislíbili účast na UMF zřejmě nedostanou šanci účastnit se párty Masquerade motel. Pokud si domyslíme, s kolika umělci za poslední roky Axwell,Steve nebo Sebastian spolupracovali, určitě vás napadnou jména jako AN21 (mladší bratr Angella), Max Vangeli, Kim Fai, Afrojack nebo Dirty South. Na povrch již prosáklo jméno Armand Van Helden, uvidíme, jestli dojde ke společnému vystoupení s A-Trackem. Oba dva, jak známo, tvoří populární duo Duck Sacuce. Možná se dočkáme i nějakých popových hvězd, jako například Kylie Minogue, která již se SHM vystupovala v Pache na Ibize.

Ať již bude line-up jakýkoliv, rozhodně již teď se mluví o jednom z vrcholů Miami Winter Music Conference. Nechme se tedy překvapit.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Marten Halfman
31. 01. 2011 | 22:07:43
+0 | -0
no tak to vypada hodne zajimave
jAMiEE
31. 01. 2011 | 19:46:09
+0 | -0

line up

AXWELL

SEBASTIAN INGROSSO

STEVE ANGELLO



A-TRAK

AN21

ARMAND VAN HELDEN

CALVIN HARRIS

DIRTY SOUTH

KIM FAI

MAX VANGELI

PETE TONG

THIRD PARTY

THOMAS GOLD
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika