Eric Prydz vydává nový track

Eric Prydz vydává nový track

30. 01. 2011  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Eric Prydz je člověk, který již nesmazatelně patří do světa velkých elektronických umělců. O tomto Švédovi by se toho dalo napsat tolik, že by to mohlo dát na docela pěknou slohovou práci. Dnes vám přinášíme náhled na dva nové tracky, které brzy vyjdou na Prydzově labelu Mouseville.
Eric Prydz se nesmazatelně zapsal do historie house music svými několika pseudonymy a hity, které pod nimi vydal. Pro pořádek jen zopakujme některé z nich. Není snad nikoho, kdo by neznal tracky jako Call on me, Proper Education, Pryda – Aftermath, Pjanoo, M.S.B.O.Y, Remember, Balaton, Murany a mnoho dalších. Eric je také majitelem a zakladatelem vydavatelství Pryda, Pryda Friends a Mouseville. A právě vydavatelství Mouseville se specializuje na tvrdší odnože house music a nebo techna. Zde vydává pod pseudonymem Cirez D a tracky jako Teaser, Tigerstyle, Knockout nebo Mouseville Theme určitě neušly vaší pozornosti.

Již dlouhou dobu však nebylo o Cirez D ani o Mouseville slyšet. Nyní však Prydz přichází s novým trackem, který nese jméno Cirez D – Full Stop. Jedná se o velmi melodický techno track, který obsahuje vokál a tak se nemusíte bát nějakého nekontrolovatelného nářezu. My vám přinášíme exkluzivní preview.



Zatím není známo, zdali bude vydán společně s nějakým dalším trackem, jak tomu bývá zvykem. Jednat by se však mohlo o song, který vznikl ze spolupráce Prydze a Acki Kokotose. Jak nedávno oznámil ve své show mistr John Digweed, tito dva spolupracují na společném EP, které zatím nenese žádný název. Do světa se již ale dostaly první ukázky. Jedná se o další spíše techno nahrávku, která určitě udělá divy na undergroundové scéně.



Nechme se tedy překvapit, jaký úspěch zaznamenají zmiňované skladby a kdy budou plně vydány.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika