Ital Marco Lys headlinerem This Is My House

Ital Marco Lys headlinerem This Is My House

31. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšných dílech s djem Neo a djane Elite si organizátoři party This Is My House pozvali jméno světového formátu. Je jím uznávaný italský producent Marco Lys, který se vůbec poprvé představí v ČR. 12. února vystoupí v oblíbeném klubu Staré lázně v Kolíně, a proto by měli zbystřit všichni ti, kteří chtějí poznat aktuální světový house sound.
Velký třesk, jinak nelze označit datum 12. února 2011, kdy se českému publiku poprvé představí vycházející hvězda světové house music, Italský DJ a zejména fenomenální producent a remixer MARCO LYS, který má za sebou vystoupení v prestižních klubech Amnesia (Ibiza), kde se v roce 2010 několikrát představil jako rezidentní DJ párty CREAM. Dále vystoupil v klubech jako Warehouse Project (Manchester), Ministry Of Sound (London) a mnoha dalších. Rodák z Italských Benátek často pobývá ve Velké Británii, kde tráví spoustu času nad produkcí nových skladeb a remixů při spolupráci s DJi jako Chris Lake, Max Vangeli nebo Michael Gray. Jeho trachy byly vydány na prestižních světových vydavatelstvích Defected, Rising Music, Nebula nebo Positiva a díky tomu se mnohokrát dostal do playlistů těch nejzvučnějších jmen světové taneční hudby, mezi kterými stojí za zmínku například Swedish House Mafia, Tiesto, Erick Morillo, Chris Lake, Pete Tong a mnoho dalších.



Marco Lys se do podvědomí tanečního průmyslu nejvíce zapsal nahrávkami Few Thinks, Mosamba, a dále pak spoluautorstvím ke skladbám La Tromba, Violins, Sloane, Humanika, Cross The Line, Running Out. Nelze opomenout ani jeho vždy dokonale propracované a energické remixy, z těch úplně posledních jmenujme např. Nalin & Kane – Beachball, Full Intention – America, nebo My Digital Enemy – Wasted.

Tento talentovaný umělec vystoupí jako hlavní host stylového glamour večírku THIS IS MY HOUSE, který poprvé zavítá do klubu Staré Lázně Kolín a to v sobotu 12. Února 2011. Jako support se dále představí jeden z nejlepších českých DJs a producentů Bon Finix (Kick Da Night) a rezidentní This Is My House DJ Don Marquez. Samozřejmě nebudou chybět speciální dekorace, FREE drinky, Sexy hostesky, VIP s rautem a drinky, FREE bowlingem a další neméně zajímavý program, který tuto párty zařadí do kategorie nezapomenutelných.



Za drink večera Vodka Amundsen + Semtex Energy obdržíte slosovatelný lístek, do kterého vyplníte Váš kontakt (email, nebo telefonní číslo) a vhodíte jej do předem připravené sběrny. Tím se účastníte soutěže o možnost vyhrát jeden z osmi slevových poukazů na jednorázový nákup v prodejně ACTIVESport Jaroměř. Každý z osmi slevových poukazů bude mít hodnotu 500,-Kč.

Výherci soutěže budou kontaktováni pořadatelem po akci a to nejpozději do tří pracovních dnů.

Pakliže ještě nemáte plán na sobotu 12. Února 2011 můžete si do diáře červeně poznamenat Marco Lys, Staré Lázně Kolín, This Is My House (Original Glamour Party).

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THIS IS MY HOUSE

Sobota 12. 2. 2011
Vstup: 100,- VIP 250,-
Vystupují:
Marco Lys, Bon Finix, Don Marquez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika