Legendární Silicone Soul již v pátek v Kostele

Legendární Silicone Soul již v pátek v Kostele

02. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 4.2. se v pražském klubu Kostel uskuteční další z Believe parties, kde se jako hlavní host představí skotská dvojice Silicone Soul ve více jak tříhodinovém setu! Prostory klubu prošly další rekonstrukcí, a tak vás kromě nového 10kW zvuku od C-Mark jistě potěší i nová podlaha či organizace u vstupu.
Craig Morrison a Graeme Reedie aka Silicon Soul právem patří ve světě mezi house matadory a opravdové stars již řadu let. Od roku 1998 vydávají svou produkci na prestižním labelu Soma Records a ve svém repertoáru mají nesmrtelné hity jako “Right On” nebo “In Dante Disco”. V loňském roce byly v anketě DJ Mag’s Best Of British awards nominováni v kategorii producent a album roku. Již přes 10 let plní nejen přední české kluby a jejich vystoupení v klubu Kostel zřejmě nebude vyjímkou. Jejich zvuk se pohybuje na pomezí dynamického tech-house občas lehce říznutého s prvky minimal techna, a přesně to od nich očekávejte na Believe party.



Kromě rezidentních djs Tazze&Biodana na akci vystoupí i Dj Slater, který je více známý v zahraničí než v místních vodách. A tak ho díky nejen jeho hudební produkci častěji můžete slyšet na plážových festivalech v Mexiku, nežli v českých klubech.

Jak to vypadalo na listopadové Believe party se Spirit Catcher live se můžete mrknout na tomto video sestřihu:


http://www.myspace.com/4siliconesoul

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BELIEVE WITH SILICONE SOUL

Pátek 4. 2. 2011
Vstup: 200Kč pro 2 v předprodeji, na místě 250Kč
Vystupují:
Silicon Soul, Tazz, Biodan, Slater
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika