Dj Nesquik na Limited Edition

Dj Nesquik na Limited Edition

09. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na lednový díl party Limited Edition Vás opět zve klub Studio 54. Vše proběhne v pátek třínáctého ledna a jako speciální host večera přijal pozvání dj Nesquik, který předvede svůj premiérový houseový set
Na lednový díl party Limited Edition Vás opět zve klub Studio 54 a ag. Trendmusic. Vše proběhne v pátek třínáctého ledna. A protože to bude pátek třináctého, je možné očekávat nevšední zážitky, ke kterým již tradičně přispějí svými sety rezidentní djs Pete Walk a Vítek Červený. Jako speciální host večera přijal pozvání dj Nesquik, který předvede ve Studiu 54 svůj premiérový houseový set


Nesquik
Start DJing 1999. Začíná jako house DJ na menších školských akcích. Byla to dlouhá cesta, ale průvodcem a pomocníkem na ní je jeho otec, sám bývalý DJ. Už od malička má k hudbě kladný vztah. V mládí chodí na hodiny klavíru a postupně časem přechází na synthesizer, který mu dává v hudbě větší rozhled. Později kupuje počítač a nový synthesizer Yamaha, s kterým jde vytvářet mnohem více zajímavých věcí. Vydává i pár svých promotion cd singlů. Vývoj jde ale neúprosně dopředu a v hudebním průmyslu, co se týče techniky to platí dvojnásob, proto Honza přechází k univerzálním gramofonům.

Žádný specifický styl hraní nemá. Jedná se o směs Progressive Trance, Electro Techna s Wet and Hard a v neposlední řadě house! Dá se říct, že je vyznavač všech stylů a věcí, které mají dobrý základ a zajímavý nápad + pumping nádech!

Začíná jako živý projekt se synthesizer-em, jak už zmiňuje na začátku, ale po roce se přeorientovává definitivně na turntable. Při svém vystupováni rád použivá jako doplněk sampler a efektor, kterými umí výborně dokreslit atmosféru párty. Aktivněji se začíná věnovat DJing-u asi od roku 1999 a v současné době je dynamicky hrající a oblíbený DJ v ČR. Pravidelně také vystupuje jako duo s hip-hopovým dj Omar-em z Rádia DeeJay 99.7 alias „ Active Ingredients “ Na rádiu DeeJay 99.7 je můžete slyšet v pořadu B.P.M. v Akci s Milanem Kroužilem nebo v hip-hopovém Backspin-u. Dj Nesquik je také známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytvoří jedinečnou „breath holding“ atmosféru. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní po celé ČR!



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika