Známe line-up party Masquerade Motel v Miami

Známe line-up party Masquerade Motel v Miami

01. 02. 2011  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (2)
Jak jsme vás již informovali, hvězdné trio ve složení Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello neboli Swedish House Mafia, se rozhodlo bojkotovat po mnoho let největší hudební festival provázející WMC v Miami. Důvodem je údajné arogantní chování ze strany organizátorů Ultra Music Festivalu. Na začátku tohoto týdne byl zveřejněn kompletní line-up jejich párty Masquerade Motel a nutno říci, že je zřejmě rozhodnuto o nejlépe obsazené párty letošní WMC.
Miami Winter Music Conference je zřejmě největší hudební událost roku. DJ, který nehraje na nějaké doprovodné akci, jako by ve světě elektronické hudby nic neznamenal. Jedná se o skvělý způsob, jak během několika dní můžete slyšet a vidět ta největší jména světové taneční scény. A ne jen to! Jelikož se to skvělými producenty a umělci v Miami každoročně jen hemží, určitě se vám může stát, že se s někým z nich potkáte a jen tak nezávazně si popovídáte.



Zřejmě největší a nejočekávanější událostí je avizovaná „soukromá“ párty Swedish House Mafia, která navazuje na jejich úspěšnou noc v Pache na Ibize. A koho, že si Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello pozvali?

Line-up:


A-Trak
AN21
Armand van Helden
Calvin Harris
Dirty South
Kim Fai
Max Vangeli
Pete Tong
Thomas Gold

Sami organizátoři však ještě slibují jedno hvězdné jméno, které stále zůstává zastřeno tajemstvím. Bude se však zřejmě jednat o velmi exkluzivního hosta, který má být jakousi pomyslnou třešničkou na dortu.

Jak to tak vypadá, s takovýmto seznamem DJs strčila party Masquerade Motel po léta dominující Ultra Music Festival do kapsy a na plné čáře tak bude dominovat letošní Winter Music Conference. Lístky, které byly dány do předprodeje, se prodaly za pouhých 22 minut. Na závěr jen dodejme, že ono velkolepé „maškarní“ se odehraje 26. března a potrvá více jak 10 hodin. To asi bude velkolepý večírek, nemyslíte?
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Marten Halfman
04. 02. 2011 | 08:07:28
+0 | -0
nevim proc by nebyla, je potreba byt informovan a ne jen byt zavreny v tom nasem malem chlivecku, kde se stejne nic nedeje
Anonym
03. 02. 2011 | 21:33:14
+0 | -0
Skvělá informace pro všechny české a evropské clubbery...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika