GTFCKD: Klub Lávka se představuje

GTFCKD: Klub Lávka se představuje

06. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Za \'pražské Watergate\' je možné považovat klub Lávka. Stěží byste u nás našli klub situovaný na luxusnějším místě - přímo pod Karlovým mostem na břehu Vltavy. Nejhezčí dekorace zde tvoří panorama Hradčan, Kampy a právě Karlova Mostu. Letos v létě klub oslaví  již své 21. narozeniny. Lávka doposud zůstala téměř nedotčena elektronickou taneční hudbou, což se změní příchodem GTFCKD party do jejích prostor.
Lávka je zcela specifický klub, jaký jinde v Praze nenajdete. Není to jen historický vnitřní prostor, součástí klubu jsou od jara do podzimu také velké venkovní zahrady a terasy na březích Vltavy. Můžete tu nejen relaxovat přímo pod Karlovým mostem, ale třeba si i půjčit lodičku nebo šlapadlo a vyjet si na projížďku.

lávka

Velkým plusem Lávky je restaurace s vynikající kuchyní. Vnitřní prostory nabízejí překrásný velký sál, určený pro divadla nebo větší akce s kapacitou na sezení až 300 lidí, pro párty je kapacita přibližně 500 lidí. Druhý sál je menší, pro 100 až 200 lidí, nabízí příjemné salónky a zajímavý interiér.

lávka

Skvělým zážitkem je samozřejmě letní terasa a zahrady, vlastně jeden velký luxusní chill-out. Celý klub je zajímavě členitý a pestrý, můžete zde korzovat a objevovat nová zákoutí, výhledy na Vltavu a pražské památky, stejně jako si příjemně popovídat s kamarády. Zajímavostí je v srpnu konaný festival Lávka River Stage, kdy se na vodním pontonu odehrává divadlo a různá vystoupení za obrovského zájmu tisícovek lidí.

lávka

Budeme rádi, když přijmete naše pozvání 'objevit' klub Lávka na GTFCKD párty, která zde od 18.2.2011 našla svůj nový domov. Prvním hostem bude velmi oblíbený DJ, producent a performer Corvin Dalek. GTFCKD párty zde poté můžete čekat ještě několikrát ročně a vždy bude hostem někdo z oblíbených legend.



Uvidíme se na Lávce!

www.getfcked.com/

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Pátek 18. 2. 2011
Vstup: 200,- + poplatky
Vystupují:
Corvin Dalek, Ketan feat. Rishin (live percussion), Jakub Mildner, Pete Walk, Myclick aka dj Face, Sonja, Danloop
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
dobrovský
08. 02. 2011 | 18:03:10
+0 | -0

nedostčen elektronickou taneční hudbou?

a co DrumiX?
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 18.2.2011
12x Energy Drink Cocaine + 4x volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika