Marcus Schossow na Impress v Mecce

Marcus Schossow na Impress v Mecce

08. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne18. března se v pražském klubu Mecca uskuteční první speciální díl populární party Impress. Tato speciální edice odstartuje novou éru parties Impress, které nabídnou nejen pražským clubberům i atraktivní zahraniční hosty.
Headlinerem vůbec prvního Impressu v Mecce bude českým partypeople důvěrně známý sympaťák ze Švédska Marcus Schossow. Představovat tohoto milého a charizmatického seveřana nemá vůbec smysl, protože každý zná jeho specifický futuristický sound, kombinující různé EDM žánry, i jeho jedinečnou komunikaci s publikem. Marcus si vytvořil světové renomé v roce 2007 hitovkou Mr. White a od té doby vydal nespočet úspěšných tracků a remixů, mnohé na svém labelu Tone Diary – stejnojmenný název nese i jeho úspěšná radioshow. Hudební fajnšmekři znají Marcuse už z dřívější doby, kdy vydával tracky pod aliasem Progresia.

Na Impressu samozřejmě nesmí chybět ani rezident a zakladatel této party DJ Revis s kolegou z projektu Proud-M, Pete Walkem. Doplní je čecho-kypřan Bon Finix, rezident mnoha pražských klubů, který už si zahrál na eventech a festivalech jako Creamfields, Summer of Love, Pleasure Island, Tunnel Electrocity a mnoha dalších. Jeho unikátní sound kombinující electro, house a techno si oblíbili nejen čeští clubbeři.

Dalším performerem bude pardubický rodák Michael C, působící na taneční scéně od roku 2004. Od té doby se dokázal vypracovat v respektovaného a oblíbeného DJe, kterého charakterizuje uvolněné vystupování za mixážním pultem a spontánní komunikace s publikem. Michael C nezapomíná na své kořeny v trance music, doplňuje je však elementy z jiných žánrů – zejména electro a techno. Rezidenta proslulé party Entrance v klubu Roxy už znají partypeole v Německu, Itálii i v daleké Číně.

Line Up na Main Stage uzavírá brněnský talent Duncan Grey, rezident klubu 7. Nebe, který se do povědomí clubberů začal dostávat v roce 2007 jako funky-housový DJ. Duncan Grey patří mezi nastupující generaci českých DJs. Jeho sety jsou velmi rozmanité, melodické a plné energie. Duncanův styl se dá charakterizovat jako směs progressive-house, electro-house až tech-house.

Na druhé House Stage se Vám o hudební zábavu postarají DJs:
Yan Dark, Finidi a Mark Evil z našeho nejlepšího českého after klubu Studio 54, dále brněnský Michal Pesina a pražský DJ Hozzy.

Prvních 200 návštěvníků obdrží namixovanou CD kompilaci IMPRESS.

Oficiální after party proběhne v pražském klubu Studio 54, Hybernská 38, Praha 1. www.studio54.cz


Dodal: Radek Šnirc
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMPRESS SPECIAL

Pátek 18. 3. 2011
Vstup: 230 Kč / 590 Kč VIP
Vystupují:
marcus schossow revis, bon finix, michael c, pete walk, duncan grey second stage: yan dark, mark evil, finidi, hozzy, michal pesina
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika