První ochutnávka z nových Chancers

První ochutnávka z nových Chancers

10. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zamilovanej chuligán dorazil na net. The Chancers vypouští první ochutnávku z desky Age of Rudeness v podobě skladby Hooligan in Love. Natáčeli ji loni o velikonocích ve studiích La Chunky Towers v Glasgow s Ronanem Breslinem za mixážním pultem. Skladba je k poslechu exkluzivně na www.bandzone.cz/thechancers.
„Je to jedna z nejklidnějších písniček nové desky. S Ronanem jsme se snažili o starý, hodně živý a syrovější zvuk, který vystihne naši kapelu. Natáčení bylo docela intenzivní zážitek. Vážně jsme třeba netušili, že nás budou zachraňovat Belle and Sebastian, kteří nám ze svého vedlejšího studia půjčovali stojany na klávesy,“ vzpomínají The Chancers na nahrávání.

Hooligan in Love navazuje na přechozí tvorbu kapely, ale deska bude ve výsledku znít mnohem rozmanitěji. „Natáčíme s různými producenty a zkoušíme nové přístupy, určitě nechceme ustrnout jenom v minulosti. Staré věci máme rádi, ale uvědomujeme si, jaký se píše rok,“ říká kapela o nahrávce, kterou právě dokončuje.

Jak dopadne se fanoušci přesvědčí 10. března v pražském Paláci Akropolis, kde se koná křest. Na něm bude divočina a veselo. Pro prvních 300 návštěvníků je totiž přichystaný welcome drink zdarma v podobě panáka Jägermeistera. Křest nové desky přitom proběhne v rámci nové kampaně Paláce Akropolis pod heslem Say No To Racism!

www.chancers.cz/

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE CHANCERS

Čtvrtek 10. 3. 2011
Vstup: 120/160
Vystupují:
The Chancers, Unholy Preachers
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika