Take Control tento pátek v Abatonu

Take Control tento pátek v Abatonu

11. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento pátek proběhne v Abatonu první kolo nové drum´n´bassové noci Take Control, na které vystoupí Thijs z holandského projektu Noisia.
Už tento pátek proběhne v Abatonu první kolo nové drum´n´bassové noci Take Control, na které vystoupí Thijs z holandského projektu Noisia.

Rádi bychom vám připomněli, že na stránkách www.takecontrol.cz stále probíhá soutěž o volné vstupy a věcné ceny z Growshopu a že zlevněné lístky za 150,- seženete v těchto předprodejích: síť Tickestream, TSP Školská 28, Maximum Underground Jilská 22, Growshop Bořivojova 95 a Represent v Saské ulici.

TAKE CONTROL LINE UP
22:00 – 0:00 – Suki
0:00 – 1:30 – Sayko
1:30 – 3:30 – Noisia
3:30 – 5:30 – IM Cyber


Take Control Vision Label Night
Po novém roce se můžete těšit na novou drum´n´bassovou noc TAKE CONTROL. V pražském Abatonu se vám budou postupně představovat nejzajímavější labely zlámané scény společně s jejich hlavními zástupci.

První večer proběhne stylově v pátek 13. ledna a svojí značku Vision bude prezentovat NOISIA – holandská trojka, která tak letos zamíchala kartami první ligy drum´n´bassu. Tracky „Block Control“, „The Tide“ nebo remix kulovní skladby „Messiah“ se točí na všech mejdanech jako na kolovrátku, o další se perou nejúspěšnější vydavatelství od Moving Shadow, přes Renegade Hardware až po Subtitles. Pokud vám po zániku Bad Company chyběla na scéně partička, která sype z rukávu hit za hitem a dokáže zprodukovat našláplou pecku na parket stejně dobře jako pocitovku pro holky, tak tady máte nástupce. Noisia to umí a sakra dobře.

Take Control Label Nights v Abatonu budou probíhat nepravidelně, maximálně jednou za dva měsíce. Další pokračování se ponese v barvách značky Moving Shadow.



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika