ATMOSS s LayDee Jane opět v Duplexu

ATMOSS s LayDee Jane opět v Duplexu

12. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A je to zase tady. Od posledního vystoupení LayDee Jane, které v Duplexu absolvovala po boku Tiesta, utekla již spousta času a tak se mohou všichni příznivci trance music těšit na její další rezidentní noc v klubu DUPLEX, která se uskuteční v sobotu 28.1.
A je to zase tady. Od posledního vystoupení LayDee Jane, které v Duplexu absolvovala po boku světové DJské jedničky Tiesta, utekla již spousta času a tak se mohou všichni příznivci kvalitní trance music (nejen v podání této sličné DJky) těšit na její další rezidentní noc v klubu DUPLEX, která se uskuteční v sobotu 28.1.2006.

Na tento díl párty ATMOSS si LayDee Jane přizvala svého věrného kamaráda a zároveň velmi kvalitního a populárního DJe ve švýcarských luzích a hájích, kterého mělo české publikum již jednou možnost zažít v ostravském klubu FABRIC a kterým není nikdo jiný, než DJ PURE. Oba tyto představitele doprovodí svým progressive setem duplexí rezident DJ Madman.

Na minulém dílu Atmossu jsme pokřtili Lucčin první vinyl a je vysoká pravděpodobnost že na své další rezidentní párty Lucie představí opět něco nového z vlastní hudební dílny. Dále již asi není třeba tuto noc představovat. To, že je zároveň zárukou dobré nálady a parádní atmosféry, je všem již jistě za ta léta dobře známo…



DJ PURE (CH)
DJ Pure začal s djingem v roce 1995, kdy se jeho koníček stal zároveň i jeho zaměstnáním. Během své desetileté kariéry má na svém kontě 25 kompilací, vydal více než 40 vlastních skladeb a ve Švýcarsku patří mezi nejvyhledávanější klubové dje. Jeho singly vycházely kromě jiných i u labelů BXR, kde na produkci spolupracoval s Maurem Picottem. Již několik let hraje pravidelně každý měsíc v prestižním francouzském klubu “Monte Cristo II“ v Les Fins, kde má rezidentní noc s názvem „Pure Marathon“. Na těchto party hraje celý večer sám a vyjímečně, když je afterparty, i 12 hodin v kuse. DJ Pure nemá vyhraněný styl, ale nejčastěji hraje techno, electro a trance.

Na začátku roku 2004 si DJ Pure založil v Bernu (Švýcarsko) společně se svým dlouholetým kolegou a kamarádem Davide Bomben své vlastní studio a hudební vydavatelství „2HIGH PUBLISHING“. Davide je původem z italských Benátek a donedávna tam spolupracoval s lidmi jako jsou Dariush, Igor S. a Ricky Fobis, se kterými společně vydávali u labelů Kadabra nebo ID&T. Ve studiu 2HIGH nyní spoluprodukují například Dave Davis, Igor S, LayDee Jane, Blackmail a další.

Dj Pure je také zakladatelem a samozřejmě i residentem rádiového pořadu Trance Escape, který se od roku 1999 vysílá každý pátek od 22:00 do 01:00 hodin na rádiu Couleur 3. Tento pořad má dnes více než million pravidelných posluchačů. Trancescape je také klubová noc, jež se objevuje v těch nejprestižnějších švýcarských a francouzských klubech, odkud je živě vysílána v případných sobotních speciálech a několikrát do roka vychází i stejnojmenná CD kompilace.




0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika