GTFCKD v květnu přivítá další legendu

GTFCKD v květnu přivítá další legendu

21. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ještě jsme nestačili ani vstřebat dojmy z páteční GTFCKD s Corvinem Dalekem, která oproti loňskému roku zakotvila nově v klubu Lávka a už pro Vás máme další žhavou novinku k již 4. plánované akci, která proběhne 13. května 2011. Tímto Vám chceme také poděkovat za podporu, skvělou návštěvnost a perfektní atmosféru, kterou jsme si na akci společně vytvořili.
Myslíme, že není ani tak nutné psát více, než-li doporučit zhlédnout mini trailer (viz níže), z kterého Vám bude nadmíru jasné, jakého že šílence a opravdového mistra sctratchů a šílených mixů Vám sem po třech letech dovezeme.



Postupem času Vás budeme zásobovat zajímavostmi a dalšími novinkami k akci, takže sledujte naše webové stránky nebo náš profil na Facebooku. Máme pro vás několik zásadních novinek, které poznáte hlavně v klubu. Ale nepředbíhejme. Vše hezky postupně.

Těšte se tedy na už vyletněný díl párty GTFCKD. V květnu nám klub nabídne již všechny své úžasné prostory, včetně teras a venkovního posezení přímo pod Karlovým mostem.

www.getfcked.com


Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 200/250 VIP 500,- v předprodeji
Vystupují:
Main Stage: Mr.X aka Afrika Islam (USA), Ketan feat. Rishin (drums), Josef Sedloň, Dannloop Lávka Night Stage: Orion, Raval, Maztah VIP Boat: Afrika Islam, Ketan, AK-47
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 13.5. Lávka
2x2 vstupy na VIP Boat
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika