Pig Fest hlásí: Hard Stage bude pěkně vostrá!

Pig Fest hlásí: Hard Stage bude pěkně vostrá!

27. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nový prostor znamená i nové možnosti. I to nabízí garáže plzeňského KD Inwest, kde proběhne ve dnech 25.-26.3. další díl Pig Festu, největšího svátku taneční hudby na západě Čech. Vedle hlavní Amundsen stage se tak můžete těšit i na druhou Green Home Hard Stage, která v pátek pojede v rytmu tvrdého junglu, darkstepu a breakcoru.
DRY-ROT aka Mike Gora (DvoikaTroika, Abducted records, CZ)
Kolem roku 2001 byl tento ostravský dj naprosto ohromen vystoupením Eda Rushe, Stakky&Skyneta a C4C. Začal se tedy o zlámané beaty zajímat hlouběji, což vyústilo v roce 2005 v pořízení vlastní dj techniky. Dnes již Dry-rot patří ke stálicím moravskoslezské scény. Posledním rokem se pilně věnuje také vlastní produkci - prvotina Scream, na které spolupracoval společně se Spamem, vyjde v únoru tohoto roku na respektovaném americkém labelu Abducted records a další pecky jsou již na cestě. V jeho dj setu jistě uslyšíte tracky od Counterstrike, Neonlight, BSE, Dub Elements, Audio, No Money, ale také vlastní songy a mashupy, prokládané prvky happy hardcore. To vše v kombinaci rychlými a přesnými mixy nenechá jediného prasečího návštěvníka chladným...

produkce:
http://soundcloud.com/dry-rot
MP3:
http://mp3.dvoikatroika.cz/dry-rot/2010/dry-rot_promo_2009_192k.mp3

SMARIO (MKTbros, Drumandbass,cz, CZ)
Marián pochází z muzikantské rodiny z Frýdku-Místku. DJingu se věnuje od roku 2001 a později se stává i úspěšným promotérem na Ostravsku. Dnes už žije v Praze a pravidelně hrává po celé ČR i u našich slovenských sousedů. Od léta loňského roku loňského roku právoplatný člen Drumandbass.cz. Co se týče jeho stylu, tak hraje hlavně tvrdší a rychlejší odnože dnb, někdy i tekkno. V jeho dj-bagu najdeme tracky od Bad Company, Temper D, BSE, Maztek nebo finských Future Prophecies...



VULCANIK (Anarcore production,FR)
Člen francouzeké stáje Anarcore production, zkušenostmi a léty prověřený dj a producent. Momentálně žije v našem hlavním městě. Majitel labelu Anarcore. Stylově se pohybuje na vlnách dnb, breakcoru a hardcoru, takže určitě nepůjde o žádný ''zívačky'' , ale o pořádně tvrdý beat.



X.MORPH ( Redrum / Drumandbass.cz, CZ)
Jako dj působí od roku 2000. Poprvé o sobě dává vědět vítězstvím ve slovenské soutěži Jim Beam wandet dnb dj v roce 2003. Je zakládajícím členem brněnského sdružení Redrum a v roce 2009 vstupuje také do bookingu Drumandbass.cz. Nejraději hraje tracky od Audio, Panacea, K-step či Logistics. DNB v jeho podání je velmi svižný, propracovaný a zábavný. Chlubí se také residenturou na největší zlomené klubovce v Brně - Break4Beats.



MP3:
http://redrum.rave.cz/mp3/x.morph_03.2010_drumix_dnb_mix.mp3

SAYKO
Břeclavský showman dává vždy maximálně volný průchod svým tanečním kreacím, které z něj dělají ten nejživější drum & bassový nástroj, prezentující tvrdší a temnější záležitosti.

MP3:
mp3.sety.cz/sayko-partymachine-guest-mix-kiss-radio-2010-mp3.html

CRASH
Jeden ze zakladatelů Noisy Pioneers pomohl k rozvoji domažlické scéně a postupem času se přes eventy jako Noisy Revolution nebo Sunset dostal až k podpoře Pig Festu.

MP3: www.noisypioneers.cz/downloads/Crash_WBD.mp3

SYNDROME
Syndrome je jedním ze zakládajících členů jihočeské party Frutakru, za 6 let hraní vystoupil v mnoha klubech po celých Čechách, ale nejčastěji je k zastižení právě na jihočeských parties, mimo jiné vystupoval také na budějovické Therapy Sessions Czech Republic. Čekat můžete převážně techstep.

MP3:
dnbshare.com/download/syndrome-promomix.mp3.html


NEUF
Na taneční scéně působí již bezmála 10 let. Je zakladatelem sdružení Ingoma, redaktorem známého webzinu o elektronické a alternativní muzice Eskanoizze.com a členem Czech Gabber Force. V současné době se věnuje především technickému djingu - turntablismu a jeho propojení s různými hudebními styly (breakcore, darkstep, hardcore).
Info:

MP3:
soundcloud.com/eskanoizze/dj-neuf_ingoma-eskanoizze-podcast-2011/download/


Dodal: Martin Nauš alias Agent, Motor A.G.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST WONDERLAND

Pátek 25. 3. 2011 až Sobota 26. 3. 2011
Vstup: 250,-
Vystupují:
Camo & Krooked ( A ), Aphrodite (UK), B-Complex ( SK ), Akiri, Bifidus Aktif, 2K, Killa vs. Doox, Dr3dly, X.morph, Sayko, Dry-Rot, Syndrom, SMario, Neuf vs. Vulcanik (FR), Crash, Marco Remus (DE), Dejan Milicevic (SRB), Clodagh (IR), Agent, Jay Beck, Golpe, Toky, Raiden (USA), Neuf, Darkwatcher, Mafin Phoenix, NKI, Robar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika