Trance & Progressive kalendář 3/2011

Trance & Progressive kalendář 3/2011

27. 02. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (1)
Pojďme se společně podívat na to, co se v příštích dnech nového měsíce na nás chystá na poli stylů trance a progressive. Po únorovém pozvolném rozmrznutí je tu slušně vypadající březnová nabídka. Line upy českých klubů a halových akci lákají na taková jména jako Stoneface & Terminal, Kyau & Albert, First State, Scooter či Marcus Schossow. Více v našem přehledu.
5. 3. - Roxy Dance Conference
První sobota v měsíci, to je nová pravidelná party Roxy Dance Conference, kterou pořádají Crossryders. Únorové vydání s Cressidou se bohužel kvůli uzavření Roxy neuskutečnilo, ale tentokrát dorazí jako hlavní hvězdy němečtí Stoneface & Terminal. O support se jim postarají rezidenti Crossryders, Thomas Coastline a Jean Luc. Dámy určitě uvítají vstup do 23.00 zdarma.

9. 3. -  Michael Burian The Solo Player
Do SaSaZu na all inclusive party, proč ne? Za 500 Kč budete mít všechny drinky na baru po celý večer zadarmo to v neomezeném množství. A ještě k tomu bude hrát jeden z nejlepších domácích djů Michale Burian.

11. 3. - Trance Fusion Warm Up
První z warm upů k party Trance Fusion, která proběhne v dubnu v pražském Průmyslovém paláci, se bude konat v ostravském klubu Fabric. Jako hlavní hosté se představí maďarští Myon & Shane 54 společně s holandským First State. Sekundovat jim bude domácí duo Bon Trip a Michael C.

12. 3. - Trance Fusion Warm Up
Druhý z warm upů k party Trance Fusion se bude konat v pražském klubu SaSaZu o den později. Jako hlavní hosté se i v Praze představí maďarští Myon & Shane 54 společně s holandským First State. Z českých zástupců zahraje opět domácí duo Bon Trip a Michael C.

12.3. - Euphonic Session s Kyau & Albert
Do lounského klubu Imperium Musicland opět po nějaké době dorazí německé duo Kyau & Albert, které je u nás poměrně oblíbené. O support se jim postará pardubický Michael C společně s Marthy a Leemac.

18. 3. - Scooter
Do Brna na výstaviště do pavilonu G1 dorazí skupina Scooter se svým novým albem Stuff The Turkey. Určitě zazní i skladby z loňské desky Under The Radar Over The Top. Při koncertě očekávejte rave karneval plný laserů, efektů, ohňů a LED projekcí.

18. 3. - Impress special edition

Do pražského klubu Mecca se přesouvá populární party Impress. První speciální edice odstartuje zřejmě novou éru těchto parties. Na březnové speciální vydání dorazí jako hlavní host známý sympaťák ze Švédska, majitel labelu Tone Diary - Marcus Schossow. O support se mu postarají rezidenti dj Revis a Pete Walk společně s Bonem Finixem, Michaelem C a Duncanem Greyem. Pro prvních 200 návštěvníků je připravena CD kompilace IMPRESS.

18.03. - Michael Burian in Ďábelská Huť
Třetí sobota v měsíci, to je pravidelné vystoupení Michaela Buriana v Liberci v klubu Ďábelská Huť.

19. 3. - Citadela
Po dlouhé době k nám opět zavítá další ikona, kterou není nikdo jiný než Sven Väth. Celou Cocoon sestavu na nadcházející Citadele doplní navíc tuzemská hvězda Michael Burian, který se představí v aktuálním tech-house setu.

25. 3. - Intensive
Poslední pátek v měsíci do brněnského klubu 7.Nebe zavítá irský tech tranceový mág Bryan Kearney. O support se mu postará host ze Slovenska Martin Michniak. Nebudou chybět ani rezidenti Andrew Mallet & Hellman společně s Deepressem a TyPhonem.

26. 3. - Rehab (Fabric)
Nabídku uzavírá sobotní pozvánka do ostravského klubu Fabric na klubovou noc Rehab. Rezident Nesquik si pozval německého Tomcrafta. O support se postarají Duncan Grey, Ozzy De Sante a Coobcha.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
L6E
28. 02. 2011 | 20:55:26
+0 | -0

NICK WARREN 11. 3. v ROXY!

:-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika