Marco V králem party Space Flash

Marco V králem party Space Flash

28. 02. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Datum 26. února připadlo na poslední sobotu v tomto zimním měsíci. V pardubickém moderním společenském sále, který se nachází ve třetím patře AFI Palace, proběhlo třetí vydání party Space Flash. Tentokrát hned s dvěma hvězdnými jmény - Marcem V a Artento Divini.
Moderní společenský sál v třetím patře AFI Palace měl již své brány pro pártychtivé návštěvníky otevřené od deváté hodiny večerní. Do klubu jsem dorazil krátce před jedenáctou hodinou a po bezproblémovém vstupu a odložení věcí do šatny nezbývalo nic jiného, než se podívat co se děje na připravených dvou stageích.

Nejprve jsem navštívil první, poměrně prázdnou Fajn radio house stage, kde svůj set pomalu dohrával Chris Sadler. Ihned po té mé kroky směřovaly na hlavní Stock prestige vodka stage, kde svůj set finišoval domácí Michael C.

michael c

Jako další host na Stock prestige vodka stage se představil majitel labelu Bohemian Recordings Michael Burian. Michael během svého vystoupení výborně připravil půdu pro zahraniční hosty a zahrál skvělé skladby od předních producentů. Výrazně potěšil tracky od Swedish House Mafia - Leave the World Behind (Dub mix) a Wippenberg – Pong. Také zahrál novinku, která byla představena minulý týden v Utrechtu na Energy Tiësto & Hardwell - Zero 76. Parket pod stageí byl od samého začátku Michaelova vystoupení příjemně zaplněn.

burian

Po Michaelovi převzal štafetu vynikající dj a producent, mistr ve svém oboru, domácím publikem oblíbený Marco V. Na začátek svého vystoupení zařadil skladbu s typickým "Marco V" soundem. Během následujících dvou hodin zazněla prezentace produkce z Marcova nového labelu Tao recordings. Pro své oblíbené publikum se snažil udělat maximum, a to se mu zcela jistě během jeho vystoupení vyplatilo. Plný parket v průběhu jeho setu a ruce nad hlavami, skandování „Marco, Marco“ a obrovský aplaus po ukončení setu, to vše bylo pro tohoto dje snad dostatečnou odměnou.

marco v

Už v průběhu Marcova setu se na stage začal ukazovat usměvavý hubeňour - Artento Divini. Holaňdan z labelu High Contrast s neuvěřitelným hudebním talentem a osobitým stylem, za kterého mluví jeho slušná produkce. Krátce po třetí hodině již byl u mixpultu a byl připraven AFI doslova zničit a dostat z lidí poslední zbytky sil. A že se mu to podařilo měrou vrchovatou. Jednoznačně dostál rčení – to nejlepší nakonec! Nechyběl ani závěr ve velkém stylu, skandování „Artento, Artento“ si vyžádalo nejeden přídavek. Bylo už půl šesté a nějaká ta minuta k tomu a na Artentovi bylo vidět, že by hrál i klidně dál, ale bohužel mu bylo oznámeno, že musí definitivně skončit. Následoval poslední track, focení s fanoušky, rozdávání promo CD High Contrast recordings presents Artento Divini a odchod domů.

artento

Po hudební stránce se jednalo o velmi kvalitní zážitek. Ani vizuální stránka nebyla tentokrát pozadu. Světelný park spolu s lasery, otočnými světelnými hlavami a stroboskopy příjemně doplňovaly atmosféru.

Návštěvníků bylo tak akorát, nikdo neměl potřebu se nikam tlačit, všude byl dostatek prostoru. Dalším pozitivem byl bezproblémový vstup, šatna a čisté toalety. Tak dobře zvládnutou organizaci jsem už delší dobu neviděl. Samozřejmě velký dík patří organizátorům, kteří uspořádali tento event s tak dobře poskládaným line-upem a s nízkou cenou vstupného (nejlevnější vstupenky byly za pouhých 190 Kč). Podtrženo sečteno – na domácí poměry první z kvalitních akcí v tomto roce!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPACE FLASH

Sobota 26. 2. 2011
Vstup: 290/390
Vystupují:
Marco V, Michael Burian, Artento Divini, Michael C
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika