Nová party Prague Connection v Goxu

Nová party Prague Connection v Goxu

07. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Projekt Proud-M společně s Kick da Night pro Vás připravili novou party zaměřenou na více stylů taneční hudby. Tento ojedinělý projekt se uskuteční aprílový páteční večer tj. 1.4.2011 v neokoukaném a velmi zajímavém prostoru klubu Gox na Smíchově nedaleko metra Anděl a Smíchovské nádraží.
Cílem této party je představit nejlepší české DJe a aktuální hudební styly, které hýbou taneční scénou. Tento klub nebyl vybrán náhodně. Již několikrát jsme se mohli přesvědčit, o jeho kvalitách. Například Jájovi a Milovi narozeniny, kde hráli přední čeští DJs a party se skvěle povedla a dlouho se o ní mluvilo.

Party Prague Connection Gox nabídne publiku dvě samostatné hudební stage, a to Kick da Night Stage, která představí hudební styly progressive a trance v podání djských špiček těchto žánrů, jmenovitě pak Michael C, Bon Finix, Revis a Matamar.

Druhá Proud-M stage okoření vaše smysly ostřejšími a nekomerčními styly jako jsou techhouse, techno a minimal. Headlinery této stage budou ostřílení djs jako všem dobře známý DJ Orbith, rumunský DJ a producent Treitl Hammond, dále Pete Walk, Adam Cloud a minimalista Milo. Vše doplní o živé percussions Bongoman Rafael.

www.clubgox.cz

Dodal: Petr Procházka, PROUD-M Project
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE CONNECTION

Pátek 1. 4. 2011
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Main Stage: Michael C, Bon Finix, Revis, Matamar Second stage: Orbith, Treitl Hammond (RO), Pete Walk, Adam Cloud, Milo, Bongoman Rafael Live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
PRAGUE CONNECTION, 1.4. Gox
2x 2 vstupy + 50% slevový voucher na produkty STORM London
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika