První díl party Intensive v 7. Nebi

První díl party Intensive v 7. Nebi

21. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chyběla Vám v Brně po konci E-motion pořádná párty, která mapuje styly trance a techtrance? Bylo pro Vás to čekání dlouhé? Pokud ano, tak toto je přesně to správné info pro vás. Již tento pátek 25. 3. se v brněnském klubu 7. Nebe uskuteční první díl party Intensive. Po dlouhém rozmýšlení, koho na tuto party pozvat, padla volba na jednoho z těch, který již dvakrát Brno navštívil.
Hlavním hostem prvního dílu INTENSIVE, který bude bavit všechny Vás, kteří se těšíte na pořádnou porci toho nejlepšího z tech trance music, bude objev let minulých a absolutní král tech-tranceového nebe, DJ, který doslova rozpoutává peklo, a který opět splní přání všem, kteří si chtějí užít jeho neopakovatelnou jízdu. Ano plníme přání i všech těch, kteří si ho nemohli již dvakrát užít, a proto opět v ČR jedna z důležitých postav irské scény, dvorní spolupracovník Johna O´ Callaghana a jeden z ostrovních králů – Bryan Kearney!

Pojďme si Bryana Kearneye alespoň trochu představit. Bryan Kearney začal s DJingem v roce 2003. Jeho sety obsahují to nejlepší z předního tranceu a techna s důrazem na energii a nepředvídatelnost. Bryana proslavila především spolupráce s Johnem O´Callaghanem. V roce 2005 Bryan dokončil remix jedné ze svých nejoblíbenějších skladeb, a to Lost Emotions od Fire & Ice. Po jeho vydání se Bryan stal prvním Irem, jehož produkce vyšla na uznávaném labelu Bonzai. Jeho další práce s Johnem O´Callaghanem – Exactly, opět vydaná na labelu Discover, se stala jasným favoritem pro takové DJe, jako Armin van Buuren a Paul van Dyk. Pravděpodobně nejúspěšnějším Bryanovým obdobím byl rok 2007, kdy dělal vlastní tracky a remixy pro široké tranceové spektrum. Svůj vlastní techy zvuk si vybudoval na sólovém singlu More To Life / Punchline, který zaznamenal obrovský úspěch a trhnul prodejní rekord na labelu Discover. S jeho produkcí rostly i úspěchy v klubech, popularita mu zajistila vystupování na mnoha rezidentních parties v Irsku, ale také ve Velké Británii (kluby The Gallery nebo Ministry Of Sound) a na Ibize. V roce 2008 je Bryan nominován na dvě ceny Irish Dance Music Awards - nejlepší DJ a objev roku a vydává též energický uplifting You Will Never Be Forgotten, jako památku na zemřelého kamaráda Barryho Connella.

A co od něj očekávat? Především výborně zahraný techtrance, tak jak to umí jen on a výbornou komunikací s publikem. To jsou ty největší přednosti Bryana Kearneyho. V Brně opět jednoduše řečeno rozpoutá nevídané peklo!!

Support Bryanovi obstarají rezidenti party Intensive Andrew Mallet & Hellman, do Brna dorazí i slovenský zástupce, a to Martin Michniak. Celou akci rozjede svým setem brněnský DJ Deepress a konec party obstará boskovický DJ TyPhone.

Druhá stage bude zaměřena na více tech-houseové zvuky, které budou prezentovat Joe Chaucer a Deivis.

www.facebook.com/event.php

Dodal: David Linhart
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

INTENSIVE

Pátek 25. 3. 2011
Vstup: 100 Kč, přihlášení na Facebooku 50 Kč do 22hod.
Vystupují:
Bryan Kearney (IRE), Martin Michniak (SK), Andrew Mallet & Hellman, TyPhone, Deepress Second stage: Deivis, Joe Chaucer
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika